divendres, 24 de setembre del 2010

COMPARTIM MÚSICA!



Hola Companys de Valladacity!

M'he fixat que en alguna de les entrades que heu anat pujant al bloc heu tractat el tema de la música. Jo mateix em considere un aficionat d'aquesta i procure gaudir-la en tots els aspectes, des de interpretar-la a escoltar-la en qualsevol format o en directe. És per això que per a tota la gent que estiga interesada, li recomane que visite la pàgina web COMPARTIM.CAT . Realment és, al meu entendre, un recurs molt útil per a tota la gent que li agrada gaudir de la música i en especial la música en la nostra llengua. Els administradors posen al nostre abast gran quantitat de música en descàrrega directa i la pàgina es actualitzada amb certa freqüència amb música de gaire bé tots els gustos. A més, ens conviden a participar de la pàgina.

Sobre Compartim.cat, diuen els administradors: 

Compartim.cat és una web d'enllaços a pàgines que contenen discos en descàrrega directa (Megaupload, Mediefire, Rapidshare...). Nosaltres agafem l'enllaç, el maquetem amb la portada del disc i la seva tracklist, i el posem a disposició de tots i totes per descarregar-lo sense limitacions econòmiques.

La web és de tots, i cal que tots hi col·laborem per mantenir-la tal i com està ara, cal repenjar discos i penjar-ne de nous, i aquesta és una feina no només de l'administrador sinó de tots els qui la visiteu.

Col·laboreu! No costa res, envieu els vostres enllaços a compartim.cat@gmail.com.

Així doncs, només em resta esperar que la gaudiu tant com jo i si conegueu res per l'estil que ho feu saber a la gent del bloc.

Recordeu COMPARTIM!

Atentament, Marc Mollà Peris

9 comentaris:

  1. Hola Marc, gràcies per fer públic aquest enllaç per poder accedir a més continguts musicals, i a més, en un article signat amb el teu nom i cognoms, el que ha fet a la gent propera, identificar-te de seguida.
    Espere, tot i aixó, que les teues aficions de banda musical, presentador de teatre, futur mestre d'anglés i tantes altres coses, no es vegen afectades pels continguts d'aquesta web.
    Salutacions desde Dipucol.

    ResponElimina
  2. No vos sona a amenaça aquest comentari?

    Ves espai Marc, no et veges influenciat pel que es diu a aquesta web...

    Uuuuuhhh!

    Aquesta web es diu el que la gent vol dir, ni més ni menys, sense prohibicions ni censures.

    Feu la prova si no.

    ResponElimina
  3. Hola Marc.. Jo amb tu!!! si que te dic que eres jove i ja que anar amb molta cura en les amenaces que pots rebre tal i com el que diu el primer anònim...

    Marc endavant...

    ResponElimina
  4. Les amenaces solament són efectives si la persona amenaçada es un cobard. Com no és el cas de Marc, se les poden clavar per el... Per cert, gràcies per l'enllaç.

    ResponElimina
  5. Però qué digueu de amenaces! Les amenaces sóls estan en qui vol veure-les. Simplement és un comentari, la resta ho heu dit vosaltres.
    Això és ficar foc on no hi ha!

    ResponElimina
  6. Estic d'acord amb el comentari de l'ultim anònim. Al missatge no fica ni se intuix res d'amenaça. Segurament és d'una persona molt proxima que el coneix bé, almenys per saber qué fa i qué estudia.
    Marc, un consell, oblida't de la paraula amenaça.

    ResponElimina
  7. Jo no veig res d'amenaça. Qué dieu?

    ResponElimina
  8. És simptomàtic el que ha aflorat en els comentaris a l’entrada de Marc sobre un tema tan neutre políticament com és, teòricament, la música. Dic que és simptomàtic perquè mostra l’ambient coactiu que es mastega al poble. Si es tem que pot haver represàlies per dir “m’agrada la música” en un blog lliure i obert on totes les opinions tenen cabuda, com es viu a eixe poble?

    El primer comentari no crec que siga una amenaça però reflexa el que pot arribar-se a pensar pel fet de participar i identificar-se en aquest blog: van a tirar-lo de la banda? No podrà ser presentador de teatre? No podrà treballar de mestre? Quines més coses poden veure’s afectades pels continguts d’aquesta web? Els continguts del blog o les opinions contaminen? Qui durà a terme tots els mals que pot produir identificar-se ací? Ha de ser algú amb poder però, havent eleccions periòdiques, com pot haver en el poder qui puga perjudicar als ciutadans d’eixa manera tan arbitrària?

    No, no crec que eixe comentari pretenga amenaçar. Crec que vol avisar i transmetre la por que nia dins la gent d’un poble atemorit per la intimidació política i la inseguretat laboral. La amenaça política genera un tipus de violència invisible molt difícil d’evitar, perquè són les pròpies estructures psíquiques de cadascú les que ens fan vulnerables, produint una por crònica interioritzada que condiciona les relacions socials i la vida quotidiana. La por és, doncs, un efecte de l’amenaça política que té sentit en una dictadura, on no hi ha la possibilitat de canvi en el poder, però no té sentit en una democràcia.

    ResponElimina
  9. Iron, em trec el barret davant l'explicació que has donat. Un plaer llegir-te ;)

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.