divendres, 12 de març del 2010

Serra Grossa. Eixida al Barranc de Terrassos. Diumenge 14 de març a les 9:30 en la plaça.

La nostra relació amb Serra Grossa ha durat menys encara que amb l'Agència de Desenvolupament Local de Vallada (ADL)... En fi, ací cadascú va a lo seu, i no entén el significat de la paraula COL·LABORACIÓ.
Ni un color ni l'altre... no ens vol ningú, inclús els fallers i falleres, els quals no ens han enviat el programa de festes, que hem tingut que buscar per la web per tal de trobar-lo, tal i com ja varem fer l'any passat. En fi, gent estranya en un món cada vegada més estrany i solidari...


Doncs be, ahir varem veure a varis comerços i botigues del poble papers en A3 (vixca el paper!), on s'anunciava que Serra Grossa organitzava una eixida al barranc de Terra S.O.S. aquest diumenge 14 de març. La kedada és a les 9:30 en la plaça. I aniran amb cotxe fins al principi. Es calcula que la durada serà d'unes 3 hores.


Tot aquell que hi vullga anar, està convidat. Res com una eixida en la Natura per a començar amb bon peu un diumenge.


PD: Aprofitem també per deixar-vos el link de ADL per al qui vullga consultar la valuosa informació que hi publiquen quasi diàriament: http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?ref=profile&id=100000749086678
La posarem també a l'apartat de "altres webs de Vallada"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.