dilluns, 21 de maig del 2012

Jo també vaig signar

Jo també vaig signar i molts, moltíssins de nosaltres vàrem signar. Vaig signar contra el viaducte sobre les Gorges del Cabriol, per no sé quina raó el traçat no passa per allà. Vaig signar contra la Guerra d'Irak, que s'ha demostrat que d'armes massives res de res i d'interessos econòmics bona cosa. També vaig signar contra l'equiparació del camps de golf amb l'agricultura, pel que fa a nivell de prioritat en l'ús de l'aigua. A més vaig signar contra el transvassament Xúquer-Vinalopó que deixaria la Ribera salinitzada i el Caroig sense el seu aqüífer, el projecte va ser modificat. He signat contra els aerogeneradors de la Balarma i altres zones, ara resulta que no eren tan necessaris ja que s'han retirat les subvencions a les energies renovables. Vaig signar contra la destrucció del Cabanyal i ja a ningú li queda dubte que era una operació immobiliària de quatre. He signat contra el macroabocador de Llanera, el fem per a l'interior i el turisme que en part el provoca a la costa. Més recentment he signat contra la reforma laboral, contra el nou decret en l'ensenyament i sanitat que ja molts estem patint. He signat per la modificació de la llei electoral, he signat per què els polítics no ens roben tant de forma "legal", per què els que ho fan de forma il·legal tornen els diners. He signat fins pensar que no servia de res firmar. Si ens alliberem dels prejudicis ideològics, que ens pesen molt i massa, dieu-me si no he firmat per causes justes. Signar o firmar, la primera acció en un joc democràtic que ens demana l'opinió cada quatre anys. He signat contra l'ús de l'energia nuclear i vullguera que el temps no em donara la raó, vullguera arribar a temps!! Salut

3 comentaris:

  1. I per eliminar el servei militar obligatori, per poder veure la TV3 i totes les autonòmiques, per salvar el Jardí Botànic del formigó, per a que no s'instal·len línies d'alta tensió ni s'urbanitze en sòl cremat pels incendis forestals, per defensar els serveis públics (sanitat, educació, transport...) per crear el Parc Natural del Caroig i un llarg etcètera.

    ResponElimina
  2. Tame van arreplegar firmes pa tirar a don Antonio el retor

    ResponElimina
  3. Sinyor Berena, si no t'expliques no se t'entén.
    Perquè signar contra un rector en principi no és implícitament bo (cas dels abusadors sexuals) ni impícitament roín (cas de persones respectables com qualsevol altra).

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.