dilluns, 7 de maig del 2012

La gestió del pacte Perales-PP: Hisenda denega a Vallada el Pla d'ajust pels 16 milions d'euros de factures impagades

El Ministeri d'Hisenda (governat pel PP) ha denegat el Pla d'Ajust presentat per l'actual Equip de govern en l'Ajuntament de Vallada, tal com prevéiem i ja vam avisar en el Ple de 28/03/2012 quan vam votar en contra de l'aprovació del dit Pla.

L'alcalde, Sr. Perales, va presentar el Pla d'Ajust per la quantitat de 12.070.000 €; no obstant això, vistes les sol·licituds presentades en el registre d'entrada de l'Ajuntament pels diferents proveïdors reclamant deutes anteriors, la quantitat de factures impagades ascendia a uns 16 milions d'euros.

Tal com ja vam informar el Grup Socialista en una reunió informativa al poble el passat 27/01/2012, l'ajuntament arrossega un deute de 25 milions d'euros (on s'inclouen els 16 milions de factures impagades), fruit de la nefasta gestió duta a terme pel Partit Popular en les últimes legislatures; a pesar d'això, el Sr. Perales ha pactat mantindre's d'alcalde 4 anys amb el Partit Popular, que són les mateixes persones que han provocat la fallida total de l'Ajuntament, a canvi d'una "oferta inmejorable" de la qual només ell i la seua família es beneficien. Entenem que açò és un insult al poble de Vallada, que ha pagat els seus impostos puntualment, i no té perquè veure's abocat a aquesta asfixiant situació.

De fet, el Sr. Perales va justificar la seua ruptura amb el PSOE, amb la qual va trair la voluntat dels votants valladins, entre altres raons, en el fet que “seria millor governar amb el partit que governa a Espanya i en la nostra Comunitat Valenciana, perquè seria beneficiós per al poble”. Doncs bé, ja estem comprovant quins són els suports que ens estan prestant des del Govern d'Espanya, del PP. Tal com nosaltres li vam dir al Sr. alcalde en el seu moment, les diferents Administracions estan per a ajudar als ajuntaments, siguen del signe polític que siguen, sempre que el que es plantege siga raonable, però no per a cobrir el balafiament i els capritxos dels governants.

Des del Grup Socialista condemnem que el Sr. Perales parle ja en premsa de més retallades a la població de Vallada, que no tenim per què pagar la nefasta gestió duta a terme pel Partit Popular en les últimes legislatures, i acceptada i donada per bona ara per ell mateix, amb l'única finalitat de mantindre's com a alcalde i “figurar” en el càrrec, col·locant els seus familiars directes en una pràctica política de nepotisme sense vergonya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.