dilluns, 28 de maig del 2012

Convocatòria de Ple Ordinari a l'Ajuntament de Vallada

El Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Vallada vol informar la població de la convocatòria de Ple Ordinari que es celebrarà al Saló de Plens de l'Ajuntament el proper dimarts 29/05/2012, a les 21 hores.
 
L'ordre del dia que ens ha remés l'Alcalde és el següent:
 
1- APROBACIÓN SI PROCEDE DEL ACTA DE LA SESIÓN ANTERIOR DEL DÍA 27/04/2012
2 - ASUNTOS OFICIALES Y DAR CUENTA DE LAS RESOLUCIONES DE LA ALCALDÍA, CONVALIDANDO Y RATIFICANDO LAS QUE TIENEN TAL FIN.
3 - APROBACIÓN EXPEDIENTE MODIFICACIÓN DE CRÉDITOS NÚMEO 01/2012 POR MAYORES INGRESOS POR LA CONCESIÓN ADMINISTRATIVA DEL AGUA POTABLE.
4 - DESAFECTACIÓN EDIFICIO CENTRO DE SALUD SITO EN CALLE BLASCO IBÁÑEZ Y CALLE LEVANTE.
5 - ACUERDO POR EL QUE SE LIQUIDA A PROMOCIONES INDUSTRIALES MAFORT, S.L. CANTIDADES RELATIVAS A GASTOS DE GESTIÓN DE CERTIFICACIONES DEBIDAS NÚMEROS 7 A LA 10.
6 - ACUERDO POR EL QUE SE LIQUIDA A PLATAFORMAS LOGÍSTICAS VALLADA, S.L. CANTIDADES RELATIVAS A GASTOS DE GESTIÓN DE CERTIFICACIONES DEBIDAS NÚMEROS 1 A LA 10.
7 - APROBACIÓN INICIAL ORDENANZAS DEL CAMPO DEL AYUNTAMIENTO DE VALLADA.
8 - ACUERDO POR EL QUE SE LIQUIDA A ARDEA SAGUNTUM PROMOCIONES, S.L. CANTIDADES RELATIVAS A GASTOS DE GESTIÓN DE CERTIFICACIONES DEBIDAS NÚMEROS 1 A LA 10.
9 - ACUERDO POR EL QUE SE LIQUIDA A PROMOCIONES INDUSTRIALES MAFORT, S.L. CANTIDADES RELATIVAS A GASTOS CUOTA INICIAL (ACUERDO AYUNTAMIENTO PLENO 27/06/2008).
10 - ACUERDO POR EL QUE SE LIQUIDA A ARDEA SAGUNTUM PROMOCIONES, S.L. CANTIDADES RELATIVAS A GASTOS CUOTA INICIAL (ACUERDO AYUNTAMIENTO PLENO 27/06/2008).
11 – ACUERDO FACULTANDO A LA ALCALDÍA A INICIAR CUANTAS ACCIONES CORRESPONDA EN DERECHO PARA PERSEGUIR LA CANTIDAD ADEUDADA POR LA MERCANTIL PÚBLICA SEPIVA.
12 – APROBACIÓN INICIO PROCEDIMIENTO RESOLUCIÓN DEL CONTRATO DE ADJUDICACIÓN DE LA CONDICIÓN DE URBANIZADOR A LA MERCANTIL ARDEA SAGUNTUM PROMOCIONES, S.L., CON INCAUTACIÓN DE AVAL.
13 – NOMBRAMIENTO DE LA REINA DE LAS FIESTAS 2012.
14 – DAR CUENTA DEL PROGRAMA DE ACTOS FIESTAS PATRONALES 2012.
15 – MOCIONES DE LOS GRUPOS POLÍTICOS MUNICIPALES. 
16 – RUEGOS Y PREGUNTAS.



Grup Municipal Socialista
Ajuntament de Vallada

5 comentaris:

  1. A banda del tema econòmic tinc alguna que altra qüestió:
    -Cada quant de temps es fa un Ple a l'ajuntament? ho dic perquè semblen molts punts en una única sessió, no?
    -Quin ús es preveu per al vell centre de salut?
    -La Reina no es tria el dia Sant Vicent?
    -No seria millor reduir la durada de les festes i eliminar dies en que sols es fa un únic acte?

    ResponElimina
  2. Maremeua quina llista més llarga. Haureu d'anar ben sopats, no sé com donarà temps a tant, a no ser que siga un el que parle i no done la paraula als altres. Si de veritat es tractaren tots els punts, a les 6 del matí xocolatà i a treballar cadaú a la seua.
    Sobre les festes hauria de parlar molt. De moment, jo crec que els dies de vaca de matí sobren tots, estalviem diners en vaques i en assegurances i tota a dormir, les coses que es fan de nit ixirien millor, no? Ah, per cert, la nit de les paelles és sagrada, i espere que siga tan milagrosa com sempre, perquè diuen que ixa nit no hi ha ambulància ni ningú per a dur-te a moixent si et passa algo. Pregunta: això és legal? Bou en corda síii
    Més teatre, concerts, jazz i coses gratis per a tots els públics... què diu la gent per ahí?

    ResponElimina
  3. El ple ordinari es fa cada últim dimarts de cada mes. Si et pareixen molts, o creus que no se pot tractar tots els temes i no saps com va, podries passarte per allí i pegar una ullada, perque es public, es ha dir pot anar qualsevol. Hara si també tingueu por de que vos vegen per allí i au de seguir en l'anonimat, pues mal. Sabeu que parlant al bloc no se fa res i menys quant no se sap amb qui se parla. Necesesitem gent compromesa i que vuiga donar la cara, tot el que escrigueu ací no du ha ningún lloc.

    ResponElimina
  4. Tens raó, Salva, hauríem d'omplir el saló d'actes i enterar-nos bén bé de què estan decidint en nom de tots, però no t'oblides que la majoria de persones de la nostra edat per motius de treball viu fora i no pot acodir.
    Per això va molt bé el blog, i la informació del grup de l'oposició que ens conta les coses que van fent. Potser l'anonimat no siga la millor manera, però no n'hi ha més, la gent no participa ni fent comentaris anònims, és prou penós, però en fi, espere que posen el resum del que va passar al ple
    GRÀCIES a valladacity i al grup socialista per la informació, i a la gent que fa comentaris interessants també. Bona nit, Vallada!

    ResponElimina
  5. Gràcies per l'aclariment Salva, i si, tens raó, deuríem anar molta gent als plens. Excuses de mal pagador em puguem donar moltes per no assistir, però seríen això de mal pagador.
    Una altra possibilitat seria gravar els plens i penjar-los ací.
    No subestimaria el poder del bloc, la gent no escriu molt, és cert, però després pel carrer sents molts comentaris sobre publicacions, ara mateix veig al comptador de visites que en l'última setmana n'han hagut 2340, hi haurà qui ha entrat vàries voltes però en general no semblen poques.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.