dilluns, 14 de maig del 2012

dissabte al poble




 Dissabte al poble, per tant: a les 15:30 cafenet i a les 22:00 sopar de quadrilla
És una de les coses més importants en l’agenda setmanal.
ACTA del sopar a la fresca del dia 13 de maig de 2012

Ordre del dia
1. Lectura i aprovació de l’acta anterior, si s’escau
2. Menú de la nit
3. Macro-economia aplicada
4. Activitats de natura
5. Maquinetes i comunicació
6. Què volen dir quan diuen...


Comencem recordant als membres de la quadrilla que han de participar en les activitats almenys una vegada al mes si no volen perdre el carnet de membre i tornar a passar l’examen d’accés.
  1. Acta Anterior: Els que van anar al cine la setmana passada manifesten la seua decepció en la pel·lícula “Els Jocs de la Fam”. Que conste en acta que Dora havia recomanat “Intocable” i no aquesta última, que tot i ser interessant, té més de dos moments morts en l’acció.
  2. Menú de la Piscina: calamars a la romana, mandonguilles d’abaejo, ensaladilla de marisc, formatge blanquet, entrepà de la casa i... piruletes de gambes! Cervesa, cocacola, aigua, cafens...
    Després de preguntar el nom del cambrer, verigüem que preferix que li diguem “Paleta” en lloc de Manolo. S’accepta la proposta i comencem a sopar a la fresca.
  3. Els temes de macroeconomia aplicada a l’economia local i domèstica així com els de l’organització de la societat en què vivim ja els teníem aclarits. Algun dia podrem portar a la pràctica les meravelloses teories que ens faran millorar el món, de moment, direm allò de “que bonico m’ha quedat!” i a la marxa
  4. Converses creuades:
    Una persona ha participat en el Geolodia de Xulilla, fotos al google+
    Dos persones, sense frontal, van anar al Barranc de la Fos a fos-ques, quins dessentits tan meravellosos, aneu espaiet!
    4.1MICRO-RELAT:-Vols vindre al jabalí?    va preguntar uno
                                  -Es pot xarrar i fumar?  va dir l’altre
                                   - si, home!  i què més?
                                  -Pos no m'esperes!  fi de la conversa
  5. Tecnologia:
    De quina marca era la teua primera càmera de fotos?
    A partir d’ací es van creuant i descreuant preguntes i respostes: la majoria diuen Werlisa, de ca Gerardo, però la de Dan era de les primeres, que la meua ja tenia solet i nuvolet... vaig anar al viatge de final de curs sense càmera, quin despago! sort que el viatge va anar molt bé i ens van passar les fotos d’aquelles menudetes, quadrades i en tonalitats rosa-blau cel... I després, la Pentax optio, optio 5, optio 10...Ricoh,...panasonic...sony... quin mareig! Sort que ara ve Instagram i altra vegada tots units, uf!
Això què és, Instagram? Mira, una copa… foto !! instagram!! Al món virtual, ja està en internet!  Ah, això també ho fa esta altra aplicació! Però tu no ho tens en valencià?  Jo en francès, que Samsung no en té de valencià! Quèee? Vaja una m.... de mòbil, no? I és que ser de poble ja no és el que era, amb les tecnologies, tot millora ...posa valladacity a vore si ens aclarim a com val la taula dels bars per  un any, vinga torna-ho a llegir! Ai, ai, ai... no hi ha quórum, la setmana que ve, més!!
el ojo que tú ves no es ojo porque tú lo veas...


  1. Què volen dir quan diuen...  “El xiquet pren la comunió, heu de vindre a vore-li els regalets, un dia que no tinga molt de tropell” !???
    I ací  va començar un torn obert de paraules sobre el tema, on anaven exposant-se les diferents opinions:
-        Però tu què li has regalat al xiquet?
-        Jo ? si no estic convidat...
-        Home, un detallet li hauràs fet, no?
-        Ai, no m’ho havia plantejat...
-        Si treballeu junts és normal, no?
-        Això és ...
-        Normalment sí, no?
-        A mi ni al cap m’ha vingut
-        Hahahahaha!!!
-        Ala, i damunt li he dit que vull una cervesa i m’ha dit que sí
-        Home, clar, ella no t’ha de dir que li compres res, i tampoc li donarà importància, segurament hi ha confiança.
-        Aguarda’t, pos l’any passat vaig anar a ca una amiga i tampoc li vaig dur res
-        Hahahaha! Clar, home, ja vaig anar jo a portar-li una coseta (diu la dona del senyor en qüestió). També t’havia dit que passares per “ca la ullots” a mirar i es veu que sí que has passat, sí, hahahaha!
-        Però... tots penseu això mateix ?
-        Clar, home !
-    ...
                           

                                 
QUÈ EN PENSEU, lectors de valladacity, li ha de comprar un regalet o no cal?

Després, al Glaçó, que tenia poquetes taules al carrer, entrem dins i au!

I en les vostres quadrilles, de què parleu si es pot saber ?

Disculpeu per l’extensió de l’entrada, però així en forma d’acta resulta un poc més “endressat” i podeu triar el vostre punt preferit i el més avorrit, en alguna cosa ens hem d’entretindre per anar passant la crisi.
Com diu una pintada en una paret: "Lo más revolucionario hoy en día es conservar la ALEGRÍA” i el bon humor, que, de moment, és de baes.
Que passeu una bona setmana!!!

 Nota: per a Manolo i Mari, de la ferreteria. Supose que entendreu que per a mi sempre serà "ca la ullots", que fa un bon grapat d'anys la tia Carmen i el tio Ramón sempre ens tenien per allà jugant en la del carrer sant Josep

6 comentaris:

  1. Que bona Dora!! segur que ens vau divertir igual o mes que jo llegint-ho.
    Per cert no conec al de la punta de la part dreta meua , es foraster no?

    ResponElimina
  2. Dora ¡eres un fenómeno! al final lo has hecho.... Agradecería que la gente opinara sobre el último punto "La Comunió" ya que soy forastera y algunas situaciones "protocolarias" me sobrepasan.

    ResponElimina
  3. Que pronter arreglem les coses cuan ens asentem a parlar. que algus prengen nota.

    ResponElimina
  4. Que bò,som una cuadrilla que al poble poques en quedaran,tinguem molt bon humor,molta alegria y ganes de estar sempre que puguem juntes y pasaro bè,els soparets es lo millor que fem en tota la semana,mos enterem de tot lo que passa al poble,entre uns y altres intemtem arreglar les coses,pero.....FUM DE CAÑOT!!!!!!!!!!!A PASARO BÈ

    ResponElimina
  5. Sou una de les cuadrilles més clàsiques del poble per no dir la millor.

    ResponElimina
  6. si que sou bona gent i s'ho monteu d'allo mes be, quant els meus fills siguent mes majors vos demanaré la sol.licitut per entrar a la cuadrilla, de moment els sopart tranquils parlant amb la gent els tinc prohibits, pero tot arriba

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.