dilluns, 5 de desembre del 2011

Efemèrides, VALLADA City ara fa un any

Encetava la setmana, amb molt bon humor, una persona del poble que traslladava al bloc una proposta d'oci saludable: A mi m'agrada fer olives, on, pel mòdic preu de cinc euros*, convidava a gaudir del companyerisme, de les tradicions i a fer exercici.
(*els cinc euros els pagava qui anava a fer les olives, no l'amo del bancal!! Desconeguem si es va apuntar algú)

Iron Maiden escrivia sobre un tema que no ha perdut actualitat, sinó que en guanya amb les retallades de les despeses socials que ja han arribat i no sabem fins on arribaran. Amb Sensibilitat social reflexionava sobre l'aplicació desigual de l'anomenada Llei de la Dependència i de la responsabiltat que els governs de les comunitats autònomes tenen en les decisions de a quines coses es destinen els diners públics i quines son, per a ells, secundàries.

Isidoro, amb Quan Mariola s'emboira..., i PSM, amb Un temps loco loco..., ens annunciaven un temps meteorològic inestable i molt canviant, i la preocupació pel que eixa variabilitat pot indicar de canvi climàtic.

Kike portava a l'Endevina endevinalla una persona coneguda i estimada per tots, com que la solució es va donar enseguida, un comentarista plantejava que s'endevinara el lloc on s'havia fet la foto i donava peu per a que Paco GB ens fera mirar d'un altra manera les pedres i els empedrats.

El Pub Glaçó anunciava l'actuació del monologuista, Ivan Rey.

Els responsables del bloc transmetien la convocatòria d'una Vaga de consum.

Serra Grossa convidava a la presentació, a la biblioteca del poble, del llibre Memòries del paradís, del valladí Francesc Belda i Tortosa, que va obtindre el Premi de Narrativa curta 25 d'abril, de la Vila de Benissa.

I tancàvem la setmana amb un altra bona notícia. El valladí i col·laborador del bloc Pablo Lladosa Giner obtenia el premi de cartells anunciadors de les falles de València en la categoria d'estudiants.

Bona setmana per a totes i tots, i a plegar olives!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.