dimarts, 20 de desembre del 2011

COMUNICAT DE L´EQUIP DE GOVERN

A Vallada, els regidors del PSOE i AIPV governem l’Ajuntament amb l’esperit de la política noble: servir el poble a base de sacrificis personals. Una tasca que ha juntat un conjunt de persones de diversa ideologia, però amb l’objectiu de treballar per traure Vallada del pou en el que l’ha deixat l’equip anterior del PP del senyor Giner.

Efectivament tenim idees, ganes de treballar, programa… Però la realitat és que la situació caòtica en la que ens hem trobat l’economia de l’Ajuntament fa necessari buscar una solució perquè els valladins puguen continuar tenint els servicis que es mereixen. I no estem fent altra cosa: netejar, netejar i netejar… Però és molt estressant, desagraït i dur el dedicar-se nit i dia a eixa tasca. I crema. I desgasta. Açò no és anar-se’n de festa. Estem parlant de pagar proveïdors, factures per tots els costats, diners finalistes que s’han gastat en altres menesters, impostos cobrats als ciutadans i no pagats, i un llarc etc. que ara ha de pagar l’Ajuntament…

Per a una persona responsable i preocupada pel bé del poble, se li fa molt costera amunt coure el que estem coent. I eixa tensió ens ha fet i ens farà tindre problemes personals, familiars, polítics. És el que li ha passat a Servilio Alonso, regidor del PSOE,que per coherència i responsabilitat havia arribat a un punt que li semblava que calia dimitir d’algunes responsabilitats. Efectivament, la paraula dimissió no la coneix el PP, però l’equip de govern sí que la té clara:no estem per estar, sinó per servir. En el moment pensem que no podem, renunciem.

Davant d’eixa renúncia parcial, calia replantejar-se la divisió de tasques i reassignar dedicacions. I NO HA PASSAT SINÓ AIXÒ. Servilio Alonso continuarà amb les seues delegacions i amb l’activitat com a membre de l’Equip de Govern, però amb el suport i cooperació més ampla per part de la resta de l’equip.

Lamentem que el PP haja intentat aprofitar una situació personal ben comprensible per tal de fer allò que està acostumat: destruir. No corren temps de fer política tan baixa. Ben al contrari seria desitjable que s’arromangaren per ajudar a traure al poble de Vallada, que tant diuen que volen, de la situació tan lamentable en la que han deixat l’Ajuntament.

L’equip de govern, reitera la nostra voluntat ben ferma de treballar, treballar i treballar. Perquè el poble de Vallada es mereix que trobem eixides. Mal que els pese, per desgràcia, a uns pocs.

L’EQUIP DE GOVERN (PSOE-AIPV)

10 comentaris:

  1. Moltes gràcies, Equip de "govern" o millor dit "de neteja", gràcies per fer el comunicat i gràcies per estar ahí a la faena, que ja era rareta la reacció del pp, segur que la situació de l'ajuntament a nivell econòmic fa fredat i té mal arreglo, però a vore si entre tots es pot anar portant amb un poc de dignitat. La gent del poble normal i corrent no té la culpa, ojalà puguerm algun dia sanejar els números i viure en pau en Vallada. No serà fàcil,no.
    Bon Nadal i que 2012 porte coses bones i s'emporte les roïns!

    ResponElimina
  2. El que et parega, si vols el deute que arrossega l'ajuntament gràcies al Valpark potenciat pel PP i amb el recolzament, tot s'ha de dir, del PSOE segons tinc entés (AIPV no ho sé) és responsabilitat d'aquells que s'han posicionat a favor d'aquesta infraestructura que ha acabat sent la ruïna econòmica de l'ajuntament i no s'ha fet res.

    ResponElimina
  3. Sí, supose que fan el que poden i més, jo no ho negue, peò si de veritat hem de ser democràtics, pos que torne el PP, i que vegen com ens trauen del forat que ells han cavat, igual que van inventar ixe timo de valpark, ara que inventen com traure diners per a tapar-lo.
    Que intente manar el pp sense majoria i voríem com se les apanyaven per convéncer als altres, que això és ser polític, parlar bé i raonar per a decidir tots junts, o això em van explicar en l'escola, a ells no?
    I que conste que reconec la faena que estan fent tots els que formen l'equip de neteja (molt bo!), no penseu que no, pero em pense que no podran sanejar tant

    Perdoneu, però... algú ho havia de dir !!!!

    ResponElimina
  4. Servilio Alonso Martínez21 de desembre del 2011, a les 2:14

    En primer lloc, democràcia segons el terme etimològic d’orige grec significa el poder del poble. Per tant, (independentment de qui pense o no que al poble es fa trampa per guanyar les eleccions), és el poble qui elegeix al seu equip de govern, ja que el vot realment és lliure i qui es deixe manipular és perquè vol (o li convé….). Si l’antic govern ha estat durant els últims 24 anys és senzillament perquè el poble ha vollgut o li ha convingut.

    Ara ens trobem a una situació a la que cap partit polític del poble ha obtés la majoria absoluta, per tant s’ha hagut de pactar entre partits per aconseguir una estabilitat de govern al poble, el que no vol dir que s’haja d’acostar idees sinó formes eficients de gestió per tant d’eixir, com tots sabeu, de la difícil situació actual.

    Per tant, quan una persona està a un equip de govern es veu sotmés a una sèrie de pressions, desacreditacions, infravaloracions de la seua tasca com a regidor…etc per part de certa gent que l’únic que fan és ficar malestar i desànim en la pròpia persona, i aquest malestar és transmitit a la seua vida personal i familiar, i inclús afecta a la seua salut. Aleshores, tota aquesta combinació de factors provoquen que u no aguante més i tire la tovalla sense pensar-ho dues vegades.

    I puntualitze: NI NINGÚ DEL PP HA INFLUIT AMB AQUESTA DECISIÓ, NI JO HE BUSCAT A NINGÚ DEL PP PER FER UN TRACTE. Si algú m’ha vist prendre café amb algú de l’oposició és perquè són gent coneguda del poble amb la que tinc bona relació fóra de la política. Que quede clar, jo sóc una persona lliure i com a persona lliure puc estar amb qui vullga!

    Per últim, vos convide a tots a dialogar i tindre bona armonia com a veïns del poble. Som una societat en la qual no tots podem pensar igual. No perquè el veí pense diferent hem de deixar de parlar amb ell i inclús criticar-lo. Si tots arrimem el muscle eixirem tard o prompte del forat. La riquesa en temps de crisi hi ha que repartir-la entre tots de forma que ningú visca en misèria, i puga tirar endavant. Almenys, açò és el que jo pense i crec que el poble m’ha elgit junt als meus companys de corporació per a dur-ho a terme el millor possible.

    Vos desitge un bon Nadal i feliç any nou a tot el poble.

    Servilio Alonso Martínez.

    ResponElimina
  5. Crec que ha sigut bona i oportuna l'explicació de l'equip de govern, i també el comentari de Servilio.

    ResponElimina
  6. Soc el banquet de davant del Boro's, i estic assusstat en llegir aquestes notícies. Espere q tots els q es pasaven tantes hores sentat damunt de mi, continuen treballant per a l'ajuntamnet, ja m'he fet vell i no suporte tant de tems, tantes hores...

    ResponElimina
  7. Despres de l`explicació de Servilio el Equip de Govern queda com el cul.
    Deixa ben a les clares que no aguanta al Senyor Alcalde i que esta fart de tanta prepotencia i MANGONEO.

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies, Servilio, i gràcies a tota la gent que esteu intentant millorar el poble, des de l'equip de govern o a nivell personal. Tota ajuda serà poca conforme va tot
    M'alegre molt de vore que a poc a poc anem parlant, uns anònimament i altres públicament, en valencià, clar i ras!
    Entenc molt bé què vols dir en això de que notes pressions, ser de poble a voltes no és fàcil, perquè hi ha enveges, malícies familiars de fa mil anys que no saps d'a on ixen,... però intentem millor buscar les parts positives, a voltes vas pel carrer i la gent et mira bé perquè vésn d'una família del poble, desent, de tota la vida, i això no ho podran destruir mai
    Per al Tal-co de Ausònia: mira, jo no veig que estiga parlant de Perales sinó de gent sense nom que no vol fer res i damunt no dixa fer res, que sempre n'hi ha, els castellans li diuen "el perro del hortelano", però em pense que és pitjor, no soporteu ser oposició, voleu manar, ser més que ningú. Però passa una coseta molt senzilla: quan algú vol fer vore que és més que els altres, necessita que els altres se senten inferiors i això, Talco, això no passarà!
    Com a conclusió: gràcies Servilio i equip de govern, feu el que pugueu, que anem per bon camí, encara que siga llarg i necessitem anar fent paradetes, respirar o turnar-mos, avant!

    ResponElimina
  9. Hola! estava buscant a on posar esta reflexió i veig que fa molt de temps que no diu res l'equip de govern. És lo que em pensava, que no escriu ni el PSOE ni el PP ni res de res en el blog.
    A voltes em pregunte què estareu fent uns i altres. Segurament prou de faena, encara que no done resultats, a la gent del carrer ens agradaria saber, saber com va tot, quines coses heu intentat fer, quines han eixit bé i quines i qui no vos deixa fer més.
    Si no digueu res, és com si no féreu res. Sé que no és veritat, però aneu a continuar callant i deixant que parlen els que no volen que treu el poble avant?
    Per favor, expliqueu com van les coses, encara que no siga bé, que com a mínim tot el poble ho sàpia, no?? Publiqueu alguna entrada una volta o dos al mes, tampoc costa tant, i així sabrem que treballeu, no???

    ResponElimina
  10. Una novetat del equip de govern, este fin de semana s,han jugat 3 partits de la escola de futbol en donava vergoña estar alli ya que tots els pares dels equips que venien de fora nomes dien este poble tercermundiste mira que no tindre aigua calenta per a dutxarse els xiquets i senc un comentari que de veins de Valla que diuen que els usuaris del pabello estan tota la setmana sense aigua calenta perque no n,iha gasoil i segons dia que no anaven a posarne perque no tenen diens per a posar gasoil per a les duches, vosltres mateixa eu podeu averiguar.
    podeu posar el escrit en el apartat del futbol o on cregeu pero poseulo

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.