dijous, 29 de juliol del 2010

valla amb la selecció espanyola



Drak ens envia esta nota rectificant el dia que proposa per homenatjar a la ROJA

Perdoneu : "El dia que hem de vestir la camiseta roja és el dia 20 de agost el segon bou en corda que fan a la vesprada ja que el dia anterior fan u pel matí , l'esdeveniment és per al del dia 20 a la vesprada anima't i assistix amb una camiseta roja."

"T'imagines tota l'avinguda els molinets plena tots amb la camiseta roja"


"E rebut idees de guarnir els balcons amb banderes i senyeras , no dubteu si teniu a traure-la. també hi ha diversos mitjans de comunicació que estan al corrent d'este esdeveniment ,espero algun es faça eco del mateix."

desde vallada city invite a tots a participar i gràcies pel vostre temps una salutació

DRAK"

14 comentaris:

  1. De la convocatòria no tinc res a dir, però em disculpareu , perquè no acabe d’entendre el títol de l’entrada:
    “valla amb la selecció espanyola” vol dir “vaja amb la selecció espanyola” o “vaya con la selección española”, però on es va? A la font d’Espanya? O al Rogeral?
    Perquè si el que es volia dir era el nom del meu i nostre poble, jo crec que es mereix un respecte, o no? No es mereix una majúscula i un accent si ho escriguem com ho diguem al poble –Vallà- o bé si es posa correctament ja –Vallada-

    ResponElimina
  2. tens tota la rao don perfecte,es un error de escitura no he fet en ninguna mal "intenció". per desgrasia en sext de E.G.B. en vaig tindre que anar a treballar i no vaig poder estudiar res mes salutacions: Drak

    ResponElimina
  3. Yo si que pense asistir a este event que sera sense dudes un dels mes importans de festes.Anime a tot el personal a ficar banderes españoles en les finestres i balcons, be siguen en aguila o sense.tame propose que l'ajuntament pose pel bando l'himne i el guaca-guaca del mundial.Sera una festa el dia 20.tots amb la selecsió española.

    ResponElimina
  4. (Mode iròric On)
    Amb la tendència que està agafant aquesta inciativa jo propose millorarla substituint el "guaca-guaca" per el cara al sol (a tota veu per el bando) i complementar la samarreta roja amb uns cabells rapats i unes botes Dr. Martins amb les quals apallissar a tot aquell que no porte la dita samarreta
    (Mode irònic Off)

    Ara en sèrio: espere que a ningú se li ocòrrega portar una bandera amb l'aguilutxo, perquè seria una ofensa enorme a la llibertat democràtica, a més d'una gran vergonya. I les festes són per passar-ho bé i unir al poble, no per provocar tensions i enfrontaments que cal soterrar ja.

    PD: a més d'un li deu fotre que Espanya només guanye des que l'anomenen LA ROJA ;)

    ResponElimina
  5. Hoy en dia si sale una bandera con el "aguilucho" enseguida sale la gente ofendiendose, pero es frecuente en televisión ver trapos independentistas y republicanos y eso si que está bien,no?
    Ni una cosa ni otra señores

    ResponElimina
  6. Es suposa que som demòcrates i la República era la millor democràcia que em tingut. La bandera republicana és un orgull per als demòcrates. El agulutxo representa el el feixisme. Crec que hi ha diferència no?

    ResponElimina
  7. recordeu que esta proposta es voluntaria i es un xicotet homenatge l´esport espanyol

    ResponElimina
  8. Per homenatjar l'esport espanyol, a banda de la samarreta roja, jo propose correr amb les malles ciclistes de Contador, un anell com el que ha guanyat Gasol a la NBA, una cinta al front com la de Rafa Nadal, unes ulleres de natació com les de Rafa Muñoz (recordman mundial), un casc de moto com el de Jorge Lorenzo i una pinça al nas com la de Gemma Mengual. ¡Això si que seria un bon homenatge! ... i lo bé que ho passariem

    ResponElimina
  9. seras nino! el teu orgull mel pase yo per la pegatina del calsotet o cansonsillo en vallaí.

    Un abrás bon home.

    per cert yo tinc el batxiller y escric com vuic, aixó es democrácia!! no??

    ResponElimina
  10. Que mal els sap als catalanistes estos que Espanya hatja guanyat el mundial, eh? jejeje.
    Es sap mal hasta que la gent porte camisetes de la selecció de futbol, ja veus quin mal fan al país i al nostre poble!! que risa em dona cada vegada que pense com es bull la sang, jaja!
    Tot el que es fa s´ho prenen com un atac. Si no vos pareix bé la iniciativa no porteu camiseta, i si voleu portar el mallot de ciclista de Contador pos avant!!! però no critiqueu cada cosa que es fa al poble perque doneu risa.

    ResponElimina
  11. Jo sóc catalanista i no em sap gens malament que Espanya guanyara el mundial. Es més, ho vaig disfrutar com un enano, però perquè estava envoltat d'amics que no polititzen l'esport, ni es violenten, ni busquen pavonejar-se portant una bandera aprofitant l'èxit de la sel·lecció (per cert, tots els gols foren de jugadors del Barça, jeje).

    Això si, instrumentalitzar l'esport per fer calar cunyes com el "yo soy español, español, español" em sembla patètic, i més si veus desfilar gent per ahí amb el aguilutxo. Sent així, quasi prefería que haguès perdut la final.

    I per molts èxits que tinga la sel·lecció, no oblideu que continuarem currant 12 hores al día per una merda de sou i sense lliurar ni el dissabte. Eixa és la realitat. I més val manifestar-se per guanyar drets que manifestar-se orgullòs d'un país que ens porta com cagallò per sèquia.

    ResponElimina
  12. Ai durr!! sas que te tinc que dir?? QUE ET CAGUEN HOME!a tu i a la politica.

    un abras.

    ResponElimina
  13. yo soy español,español,español! ARRE ACAA! no sabeu ni lo lo que sou!

    ResponElimina
  14. La demostració de que la política està en tot i en tots es veu en aquests últims comentaris. La diferencia està en quina opció política és la que tria cadascú. Per la seua manera d’expresar-se, a veure si endevineu quina és la opció d’aquests últims?
    Exacte, has endevinat. Així son ells...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.