diumenge, 4 de juliol del 2010

Falta de vara...

Hola a tots;
Sense ganes de polèmica, m'agradaria denunciar els fets ocorreguts la nit passada quan tres persones que tots coneguem varen atacar a un altra persona del poble. Tres contra un. On també van rebre aquells que es van atrevir a separar-los....

Fora de saber de quí era la culpa o de quí no, m'agradaria denunciar la situació tan penosa que es viu entre molts joves i no tan joves, que abusen de l'alcohol, les drogues i, a la vegada, disfruten de la mala educació que han rebut a les seues cases.

Perquè són sempre els mateixos, els problemàtics, els que no tenen altra cosa que fer que fer mal i sembrar els problemes i els mals rolls allà per on passen.

Quanta falta de vara...

Una anònima del poble.

16 comentaris:

  1. Tens raó...

    al poble que vivim dóna molt de desitjar la poca vergonya de a gent jove.

    Jo hi vist prou d'un pub que no vaig quin és ( està a l'oest del poble), i es una poca vergonya l'escaldon que vivim totes les nits del dissabte..

    Te comprenc perfectament...
    P.D.. el que tens que fer es passar d`eixa gent i fer tu la propia festa.
    Bona nit

    ResponElimina
  2. En primer lugar decir que lo veo muy exagerado...en segundo lugar decir que si alguien empezó con la discusión fueron tres personas, que con 30 y largos años que menos que alegarse de esas tonterias, pero claro es más fácil hechar la culpa a tres jóvenes que a tres adultos...en tercer lugar decir que si alguien iba borracho y bajo los efectos de las drogas eran los adultos porqué los tres jovenes no habian tomado nada de alcohol en toda la noche...y para terminar decir que ya se que es más fácil culpar a alguien que ya ha tenido problemas que a alguien que no pero lo que sucedio no tiene que ver con la juventud sinó con la gente adulta que no sabe comportarse como realmente debe...un saludo

    ResponElimina
  3. No hace falta borrar los comentarios sabiiendo que hay razon...peperos que soys muy peperos

    ResponElimina
  4. Què passa amb els comentaris?
    Quí ha borrat comentaris?
    No entenem res...

    ResponElimina
  5. Tota la gent, que va gaudir d'aquell espectacle, sap certament, que els unics que volien trobar bronca, eren aquelles persones, que no arriben a ser adultes amb més de 30 anys...
    El poc de coneixement que tenen, el sabien gastar per a dir tonteries.
    Després es van cagar damunt, volent denunciar. jajaja
    QUE POC TRELLAT QUE TE LA GENT MAJOR, ALCOHOLICA I DROGADICTA!
    Soles son majors, per el cos que tenen...perque per coneixement, pareixia que tenien 12 anys.

    ResponElimina
  6. Esta gente tiene razón, ya que fuimos mucha gente, quien vimos el espectáculo.
    Esta gente adulta, les criticaba, insultaba y se reian de ellos, sin decir ellos nada.
    Es algo normal, que esta gente se haya enfadado, cuando con 15 minutos de reloj, no paraban de meterse con ellos, reaccionaron.
    No hubo violencia, solo les adviertieron.
    Uno de ellos calló al suelo, tras hurtarle las muletas a una persona, con toda la pierna bendada.
    Los chavales se defendieron, sin agresividad ninguna.
    Cuando los adultos vieron el entorno, empezaron a vocear que querian denunciarles.

    No es justo ver, como esta gente que se cree adulta con cierta edad, y luego ellos mismos, tratan de ser crios.
    Fue una noche de comedia.

    ResponElimina
  7. Hola:

    Entenc perfectament les queixes d'aquesta veïna. Jo també pense que en aquest poble cal més vigilància i policia. També per a un grup de xics que van en motos de sorolls horrorífics, completament fora de la legalitat, i que tots estem suportant sense que cap autoritat ni policia d'aquest poble haja qüestionat per a qué s'han inventat i serveixen els aparells per medir el soroll, que per culpa d'un grup que ni estudia ni treballa estem fotentmos els que estudiem i treballem.
    Ja està bé, que es note que paguem el sou dels policies!

    ResponElimina
  8. No estem parlant parlant de la gent en motets! estem parlant de que hi ha joves que tenen una fama que a la mínima que facen alguna cosa sempre són ells qui tenen la culpa, cuan en veritat moltes vegades la comencen 4 drogadictes alcoholics que són els que en veritat tenen falta de vara... No dic que estos jovens no hagen fet de les seues, però no sempre es així, els tenen moltes ganes als de sempre i els molt facil tirar les culpes "als de sempre" o "als problematics".

    ResponElimina
  9. Jo estic molt d'acord en l'anòmim que es queixa de les motets i el seu soroll, ací cadascú es queixa de lo seu, propose a valladacity fer un apartat de QUEIXES per veure si l'ajuntament té en compte les opinions del veïns.
    I el que deia, que visc a Avd Diputació i estic farta, pero que molt farta de les motos i de que sempre siguen els mateixos. I a totes hores, del dia i de la nit.

    ResponElimina
  10. Les entrades són per a tot... per a queixar-se també... Crear un apartat únicament de queixes jo crec que no és la idea.
    Jo el que faria seria crear una entrada específica al bloc queixant-me d'aquest problema. Prova a enviar-los un mail parlant del problema del soroll.

    ResponElimina
  11. hola a tots , com supose que ya sabreu el nou entrenador de vallada cf e Juanma , esperem desde la directiva del valla , el apollo de tot el poble , apartir de hui es posen a la venda els pases per a la proxima temporada , esperem desde la directiva que adquiriu tots el pase per a vore a l'equip que representa al nostre poble per tot arreu AMUNT VALLADA

    ResponElimina
  12. hola a tots , com supose que ya sabreu el nou entrenador de vallada cf e Juanma , esperem desde la directiva del valla , el apollo de tot el poble , apartir de hui es posen a la venda els pases per a la proxima temporada , esperem desde la directiva que adquiriu tots el pase per a vore a l'equip que representa al nostre poble per tot arreu AMUNT VALLADA

    ResponElimina
  13. Molt be...
    Ara ho publicarem com a una entrada nova, i no com un comentari fet a una entrada conflictiva que damunt, no te res a vore en el futbol...
    Ay mare...

    ResponElimina
  14. deurieu dir els noms de eixa gentola per a que tot el poble sapia quina gent tenim

    ResponElimina
  15. Aixo això que es diguen els noms!

    ResponElimina
  16. Els de sempre.... Em fa riure...


    Sort que alguns estavem allí per presenciar-ho.


    La culpa es de ZAPATERO!



    P.D: I N F E L I Ç O S !

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.