dilluns, 26 de juliol del 2010

valla amb la seleccio espanyola

drak propose que el segon dia de bou en corda tot el que puga es pose una samarreta o camiseta de color roig en homenatge a la seleccio espanyola paseu- ho a tots el vallains i forasters gracies MAREA ROJA

6 comentaris:

  1. Jo vaig patir i vaig gaudir dels partits de la selecció espanyola. M'ha posat molt content en guanyar el mundial. Però crec que cal deixar cada cosa al seu lloc i açò no deixa de ser futbol i res més. Contador, Alonso, Nadal o Pau Gasol no s'ho mereixen també? Valentín Fuster, director de l'Institut Cardiovascular de l'Hospital Monte Sinaí de Nueva York, els oncòlegs Joan Massagué i Mariano Barbacid, reconeguts a més alt nivell de la ciència, no s'ho mereixen?
    La llista seria molt gran perquè en els darrers anys aquest país s'ha col·locat en situació capdavantera en esport però també, i al meu parer és més important, en ciència i cultura.

    ResponElimina
  2. Muy bien, ya has dejado claro que conoces a mucha gente. Solo es un mensaje para los que quieran participar, nada más.

    ResponElimina
  3. flipat de la vida esta idea naix de mi un humil ciutadà de vallada un mes del poble , idees com estes fan un poble un poquet mes gran no creus gràcies"
    drak

    ResponElimina
  4. AI Drak figura eres mal ninot

    ResponElimina
  5. que bonico es parlar darrere d'un anonim bocachangla.

    ResponElimina
  6. mira este... Aplicat el cuento pallasso no veig que tu firmes en un nom. Això té un nom HIPÒCRITA!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.