diumenge, 4 de juliol del 2010

Opinió sobre la remodelació del parc que hi ha al pont de camí a la vuelta

Hola a todos y a todas;
Aunque me cuesta hacerlo (después de leer el comentario que ha hecho Pepe al respecto) me gustaría opinar sobre la remodelación que han hecho en el pequeño parque que hay justo antes del puente que va hacia la vuelta (Taller de Pancha), ya que como vecina que vive cerca de este lugar, me afecta.
Son muchas las obras que aquí han hecho y desecho, empezando con las de la escuela taller hasta estas últimas que acompañan a la remodelación del puente.
El parque ahora como lo han dejado, ha quedado muy bonito, aunque, en mi opinión, poco útil, sobre todo para las personas que hacían uso de él.
Está bien que hayan puesto columpios para los niños, aunque si alguien se ha fijado, este parque era un lugar muy frecuentado por los viejos del pueblo, los cuales se sentaban tranquilamente a hablar y ver la vida pasar. Con los columpios que han puesto, dudo que ahora tengan el espacio y la tranquilidad que ellos necesitan... Además, con los columpios y la mesa que han puesto, se ha quedado muy pequeño (es mi opinión).
Pero lo peor de todo es que han quitado la rampa de acceso que había junto a las escaleras, sustituyéndola por una jardinera con florecitas, obligando a los que no pueden bajar escaleras, a dar la vuelta por el otro extremo... ¿Era necesario esto? Las florecitas por encima de la mobilidad de viejos, madres con carros, etc...
De verdad que no se quien toma estas decisiones, pero estas cosas deberían preguntarse antes...

Bueno, eso es todo. Lamento la extensión y también el oportunismo de mi opinión. Ya saben... nunca llueve a gusto de todos...

4 comentaris:

  1. Tranquil·la dona, mira això volia transmetre, que podem fer crítiques podem i hem de dir el que no ens agrada, però amb educació i sense faltar el respecte a ningú.
    Així has escrit tu i per això m'ha encantat llegir-te.

    No obstant això, la creu de la moneda l'he vist en la resposta d'Un mestre de la República, per a mi la gent que per a defensar les seves idees recorre a la desqualificació d'altra persona, perd tota la raó que a la seva exposició pogués assistir-li.

    Lamento dir-ho, però jo ho veig així.

    Iron Maiden, no he dit que sigui "radical" dir-li a algú "beat".
    Simplement he dit que creia que el blog s'estava radicalitzant. I he posat l'exemple d'aquesta entrada en concret, perquè és la primera que he recordat que al meu entendre es va usar de una manera despectiva, descalificadora i burlona.

    Poso l'entrada entrecomillada tal com esta publicada.

    "jaja, que pavo...
    aixo si... pareix ben beato el tio..."

    Vallada City, lamente no haver-me sabut expressar millor si això és el que haveu entès:

    "Com pots comprendre, no puguem anar censurant les entrades que opinen negativament sobre la política del Ajuntament... (si és el que pretenies transmitir-nos). "

    De cap manera pretenia transmetre aquesta idea, crec com bé diu Iron Maiden que la llibertat d'expressió és un dels valors màxims de la democràcia i jo nomes voldria afegir-li un altre valor que per a mi també és importantisim, el respecte als altres.

    Respectar i valorar als altres de la mateixa manera que nosaltres volem que se'ns respecte.

    Ni més ni menys.

    Pepe.

    ResponElimina
  2. Jo, com a mare que vixc prop, si que m'ha alegrat la remodelació del parc, per què així tinc un lloc aprop on dur al meu fill, a més, quasi m'atreviria a dir que inclús els iaios, disfruten al vore a tant de xiquet per allí jugant (ja sabeu el que això agrada als iaios...).
    No obstant, el que han fet amb les escales (llevar la rampa) és una d'eixes coses que mai entendré i que sols passen a Vallada...

    ResponElimina
  3. Donada la radicalitat del missatge del subjecte que es fa anomenar "Un mestre de la República", hem decidit eliminar el seu comentari.
    Convidem a aquesta persona a dir les coses d'una forma més relaxada, sense posar tanta ràbia en les seues paraules i sense faltar al respecte amb tant de qualificatiu despectiu.
    Com no, pot tornar a opinar ací o on vullga, no cal dir-ho... inclús pot dir allò què opina però d'un altra forma més correcta.
    Salutacions i esperem que entenguen la nostra decisió.

    ResponElimina
  4. Després de rumiar-ho, i de sentir la petició expresa i raonada de Iron Maiden, reflotem l'opinió censurada al "mestre de la república".
    Si en alguna cosa ens hem vullgut distinguir en aquest bloc, és en la llibertad d'opinió que sempre defenem... sentim haver-vos decepcionat...
    Aquest és el comentari censurat:

    " Que no saps qui pren eixes decisions? Vaja, això sí que és nou. Doncs el mateix que ha pres i pren en la soledat de la seua megalomania totes i cada una de les decisions al poble. Com bé dius, sense consultar -ni que siga per cortesia- els usuaris del parc ni atendre altres criteris que els seus propis. Eixa és l'actitud prepotent i autista de qui es creu sempre (este és només un exemple anecdòtic) per damunt de tot i de tots, salvador d'una pàtria falsa de vísceres sense cervell domesticada al seu servici, il·luminat per algun déu personal autocreat a imatge dels seus interessos i ambicions, elegit perquè se li revelen les veritats i secrets terns, i cegat pel convenciment absurd de ser el dipositari d'una missió irrenunciable transcendental que ha de dur a terme. En fi..."

    i aquest és el mail privat que ens ha enviat Iron Maiden:

    " Açò és un comentari pals administradors del blog.
    Radical ve del llatí “radix” de significa arrel, és a dir, la causa o l'origen d'alguna cosa. No recorde exactament els qualificatius que va utilitzar el “mestre de la República” però la impressió que recorde és de radicalitat, senyalant on estava, al seu parer, l'origen del que criticava l'entrada comentada, no d'insult. Els polítics són persones que, voluntàriament, s'han exposat a la crítica pública. Deuen, per tant, assumir les crítiques en els termes que vinguen. El límit està en la dignitat de la persona, que no deu ser humiliada.

    Censura, segons llig en Viquipèdia, és “ l'ús de poder, per part d'un estat, organització o qualsevol tipus de grup influent, per a controlar la llibertat d'expressió. Si no s'insulta (ja dic que no recorde en quins termes s'expressava) si no s'humilia la dignitat de les persones, el fet d'eliminar el comentari em sembla censura, amb la qual cosa no estaré mai d'acord, per molt radical que siga la manera d'expressar-se.

    La manera d'expressar-se ens retrata a cadascú. Si algú ho fa de manera incorrecta ja veieu que és contestat per altres que exigeixen correcció. La societat és així de complexa i variada, i aquest blog vol reflectir la nostra societat. No és així?
    Iron Maiden "

    Lamentem molt el que ha ocorregut i vos demanem perdó si vos heu sentit defraudats.

    L'equip de VALLADA City

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.