dimarts, 1 de juny del 2010

TROBADA VALLADACITY

Fa un parell de setmanes,en el casament de dos vallains,parlant amb un amic aficcionat a la lectura dels textos d'IRON MAIDEN, s'ens va ocorrer la idea de fer una trobada de lectors, participants i aficcionats del blog VALLADACITY.
Pensavem que seria enriquidor i interessant fer: la 1era TROBADA D'AMICS DE VALLADACITY.Tindriem l'oportunitat de conversar cara a cara amb els nostres veins cibernautics, coneixeriem les nostres inquietuts i donariem a coneixer mes el blog als demes valladins i valladines.
La proposta era, fer la trobada durant la festa major de vallada o uns dies abans.

Vos deixe la paraula...entre tots decidim i plantem un dia, organitzem dinar o picaeta i una presentacio oficial en un lloc public: casa la por, biblioteca, planta baixa...

Que vos pareix la idea?

4 comentaris:

  1. Jo, si estic per ací m'apunte, encara que em sembla una bogeria, per no dir una utopia el que proposes... Encara no t'has adonat de que el 99% de la gent que participa o visita el blog, ho fa de forma anònima o amb un pseudònim?
    Com va a arriscar-se a fer una kdd públicament, i damunt en un lloc com el que proposes?
    Per cert... quí eres?

    ResponElimina
  2. Bona nit.

    Crec que tens tota la raó KIKE!! tota la gent o quasi tota que esrcriu aquest bloc. escriu de forma anonima. No se si per por o per respete. Adeu

    ResponElimina
  3. Per respecte? Respecte de què, o de quì?

    ResponElimina
  4. Hola!he escrit aquest missatge sabent, com molt be dius kike,que es una utopia.crec que es la cosa mes normal fer una trobada, ningu esta obligat a vindre(potser hi ha algu que esta obligat,per força major, a no vindre?)potser si.Pero la meua intencio va mes enlla.Pense que escriure com a anonim en el blog es licit,respectable...pero crec que la funcio del blog es relacionar-nos, creixer com a societat,aprendre dels demes...i tot aixo ho conseguim dia a dia entre tots els que participem.
    pero,no estaria be traspasar-ho a la realitat no virtual? Jo pense que si, encara que siga un poc imposible.Tenia que intentar-ho.Encara crec en una societat participativa,no manipulada i oberta a tots TOTS!els punts de vista.Crec en la força de les persones com a individus lliures, no com a titelles de la societat que ens envolta.HE DIT!
    HIHIHI!m'he pasat en el discurs, pero estaria be fer la trobada, al menys els administradors no?

    Per cert, soc Vicent, el de la cambra de dalt.
    Salutacions!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.