dilluns, 28 de juny del 2010

Pregunta sobre el Paraje de las Ermitas.

Hola, somos un grupo de monitores/as de Algemesí.
Fuimos esta semana con nuestros niños y niñas a disfrutar de vuestro fantástico paraje y nadar en la piscina de agua salada.
Ya es el tercer año que vamos y siempre nos hemos preguntado lo mismo: ¿Que pasa con las instalaciones de multiaventura y las casitas de madera?
Lo hemos preguntado a la gente, pero es como si no quisieran hablar del tema... Nos gustaría que nos lo explicarais si no es mucha molestia, ya que los niños años tras año vienen con la ilusión de poder utilizar estas instalaciones y luego se llevan una gran desilusión.
Muchas gracias.

7 comentaris:

  1. El paratge de les ermites és terreny públic que l’equip de govern, amb l’alcalde al cap, pretén urbanitzar i privatitzar. Com vosaltres mateix heu vist, l’encant d’aquest racó és el paisatge, la vegetació i la muntanya, l’aigua salada i la pedra d’algeps. Si comencem a edificar i posar cement el paisatge degenera i l’interès del paratge disminueix. Així ha passat en molts llocs on el mal ha sigut irreparable.
    Per esta raó es va presentar un contenciós que es va resoldre anul•lant el projecte d’urbanització. Les casetes de fusta també són il•legals i el jutjat ha resolt que s’han de llevar. Eixe paratge és un lloc singular amb alt contingut sentimental per a tots (o quasi tots) els valladins i tinguem el dret de gaudir de la seua bellesa i l’obligació de preservar-lo per als nostres descendents.
    Iron Maiden

    ResponElimina
  2. Hola de nuevo;
    Gracias por contestar tan pronto. Sí, entendemos lo que nos dices. Muchos Ayuntamientos se han cargado zonas de interés paisajístico de este modo, os lo digo por experiencia, ya que, como monitora de tiempo libre que soy durante 10 años, he visto muchas barbaridades de este tipo. Para hacer estas cosas, se deberia pedir el permiso de la gente del pueblo y su opinión...
    Pero centrándonos en las pequeñas instalaciones de multiaventura que hay en la pinada de la piscina (y que son básicamente, cuerdas y madera que no hacen ningun mal), no entendemos por que eso en concreto no se ha realizado... Hay muchos sitios que dan a conocer su paisaje de este modo y que además, promueben el deporte al aire libre y la vida NO sedentaria a la que se ven abocados muchos niños...

    ResponElimina
  3. Vaig pedir treball a l'ajuntament per fer de monitor en el circuit multiaventura i l'únic que me van dir es que les instal·lacions no es trobaven en condicions.

    No es que la culpa siga d'ells, sinó dels vàndals que pul·lulen pel nostre poble sense rebre cap tipus de sanció. No puguem acceptar que persones amb tan males idees vaguen pel mon en llibertat... Però si la policia participa en actes com els que han succeït temps enrere, tampoc es pot esperar molt d'ells...

    ResponElimina
  4. Doncs q les "cabanyes" q es veu q fan mol de mal, estan denunciades, t'adonaras de q clase d'oposició tenim al poble i de perque fa 25 anys q estan a l'oposició...

    Un poquet mes amunt de les ermites hi ha millions de pins que no poden creixer per falta d'espai, si tant ecologistes i proteccionistes com sou, ja teniu faena...que no menejeu un dit si no podeu traure redit polìtic...

    ResponElimina
  5. Desgraciadament hi ha gent en aquest poble que, quan les coses no ixen com ells volen, intenten emmerdar-ho tot dient que és política. ¡Clar que és política! Però hi ha política que afavoreix a la majoria del poble i política que només ompli les butxaques d'uns quants. Hi ha polítiques amb sentit comú i polítiques que només tenen el sentit de l'interés particular. Hi ha polítiques que venen per quatre xavos els bens del poble als amics i polítiques que intenten protegir els bens públics, perquè són de tots, per a que tots puguem gaudir d'ells.
    I si tan segurs esteu de fer-ho be, no se per què feu xantatge i pressioneu i amenaceu a la gent per a que faça el que vos interessa. Vosaltres sí que ho sabeu. Si la gent poguera expressar-se amb llibertat no vos menjaríeu un torrat.

    ResponElimina
  6. Ufff, què pesat amb lo de decimalar pins... això no ho fa la brigada?
    Doncs jo no veig mal amb lo del parc multiaventura, però en canvi, amb lo de les cabanyes.. després de veure totes les faroles que hi han distribuïdes per tot arreu a la espera de rebre una cabanyeta... Mare meua, quin crim!
    Un alra cosa, no se per què dius que la gent no pot expresar-se amb total llibertat... Ací ho poden fer.

    ResponElimina
  7. Estic d'acord amb el de les descimalades, meneja molta raó, que després dels incendis del 94 i del 99 s'han fet algunes actuacions, la llàstima és que Vallada disfruta d'un terme bastant extens com per a tindre'l com caldria amb els mitjans dels que disposa.

    Però, sempre hi ha un però, per exemple, també m'agrada veure els carrers ben agranats i arruixats, això abans cadascuna (perquè sempre eren les dones) agranava el seu tros de carrer i el del veïnat, si no vivien o no estaven, i aixina el poble estava ben arreusat. Vallada ha estat declarat municipi turístic, i no cal deixar que s'embrute, que esperem visita.
    I ací ve la qüestió: Qui soc jo per a d'una manera totalment insolidària posar-me a agranar els carrers que no s'agranen, i llevar-li el treball a la pobre colla d'agranat en aquesta època de crisi?.

    Sembla una dèria de "vellea", però m'estimava molt l'ermita com estava abans, els bancals treballats, garrofers i oliveres en plena producció, l'horteta feta un "jardil" plena de bajoquetes, melons, encisams, tomaques.. tot el necessari per abastir el consum del baret, les plantes que verdejaven les replaces: pastores, muntesines, cales, assutzenes, fulles de saló, "naranjilles"... totalment adaptades al medi, i amb baix cost de manteniment, Un vertader paradís Mediterrani, no com ara, tot "pensamientos" i plantetes de temporada que cal reposar sovint, on el formigó ofega les soques de garrofers i pins.

    Lo de la zona multiaventura, al ser una cosa totalment oberta i de lliure accés, doncs això, que també disposa de lliure accés als vàndals.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.