dijous, 16 de febrer del 2012

Què està passant?


Algú m'ho pot explicar?
Cada dia passen coses en Europa i en el poble, ens afecten en la vida normal, hui m'han enviat esta imatge comparativa dels preus de les coses. Segurament hauran triat els productes seguint algun raonament, no ho sé. Podríem comparar els salaris mínims interprofessionals, els sous dels càrrecs polítics, els preus dels combustibles, de l'electricitat, de les tarifes de les comunicacions o d'aliments bàsics com el pa o el sucre... Si és veritat això, no sabria com expressar el que em fa sentir, simplement ho volia compartir amb la gent, a vore si entre tots i totes li trobem un trellat

Com diuen els Antònia Font en esta cançó, potser em sobren paraules, o igual és que me'n falten. També és una manera de compartir una cançoneta que m'agrada, de saludar als valladins i valladines que viuen i treballen a ses Illes Balears, que en són uns quants!




Imatge procedent del grup "democracia real ya", present a les xarxes socials.
Cançó del grup mallorquí "Antònia Font", del seu disc "Lamparetes"
.

1 comentari:

  1. La resposta a tot açò la dóna Iron Maiden en l'article de més amunt, on diu:

    "Els humans som sers bàsicament socials, que ens desenvolupem assimilant coses i socialitzant-nos amb gent que ens transmeten l'estructura social en la que viuen. Així arribem a viure satisfactòriament amb la falsa llibertat que ens permet fer el que desitgem perquè només desitgem el que ens deixen fer. "

    El final de tot açò també està molt ben exemplificat en el conte de la granota i l'aigua calenta...
    http://blogs.opinionmalaga.com/eladarve/2007/12/22/el-sindrome-de-la-rana-hervida/

    Un article molt esclaridor que em recorda a una pancarta del 15-M, la dels preus, la recordes?
    Salutacions.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.