dimarts, 14 de febrer del 2012

Efemèrides, Vallada City, ara fa un any

La setmana començava amb una notícia que ha portat cua (i en porta encara), els responsables del bloc recollien la publicació del Levante-EMV: Condenan a Vallada a pagar 9,1 millones al urbanizador del parque empresarial, que rebia nombrosos comentaris, molt ben documentats.

Natzaré portava dos capítols d'Arròs covat, Arròs integral i Sobres d'Arròs.

Isidoro compartia una meravellosa foto del poble nevat, en una perspectiva bastant inèdita. Com sabeu, per vore les fotografies, heu de unir-vos al Google+ i afegir Vallada City als vostres cercles.

Amic dels llibres compartia un grapat de bones idees sobre allò que A mi m'agradaria. I també un portal d'accés a informació sobre territori, turisme d'interior i cultural, etnografia, medi ambient.. Alter 21.

A l'Endevina endevinalla, el  Kike ens portava el detall d'una porta que visitem sovint, però que potser no observem. L'endevinalla no tardava en ser descoberta, però ens donava l' oportunitat per a que Paco GB compartira la seua enorme erudició.

Les xiques del Vallada Femeni Club de Futbol ens feien la crònica del seu partit del cap de setmana: Ni l'amor té edat, ni el futbol tampoc.

El Grup Socialista Municipal denunciava Nepotisme i injustícia en el taller d'ocupació.

Els membres del CEADC (Centre Excursionista Alt de la Creu) anunciaven la Marxa nocturna a la Maravillosa pel barranc de Terrasos, per al 18 de febrer.

Safraneret continuava la seua sèrie d'articles amb Pa del dia, on recordava que l'energia som nosaltres, no Iberdrola!!!

Irin Maiden ens recordava que la Resignació no és la solució, que hem de conservar la nostra capacitat per a la indignació i la rebel·lia.

Paco GB ens recordava la vella dita sobre Les llàgrimes de la Candelària i les virtuts contra el mal de gola de San Blai Gloriós.

Natzaré ens preguntava Qui vol concursar?. La pregunta era: quines coses faries per al poble amb els 15.000 € que l'Ajuntament va gastar en el mural de la plaça de l'Esglèsia?

Marietta portava les parts tercera i quarta del documental El siglo del individualismo.

Víctor Cerdà, un valladí solidari compartia la seua iniciativa per ajudar una xiqueta que pateix Síndrome de Rett.

Kike ens convidava a la Ruta Xàtiva-Cova Negra, una eixida conjunta dels centres excursionistes de Vallada i Montesa.

I acabàvem la setmana amb el ben justificat cabreig de Isidoro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.