divendres, 25 de febrer del 2011

VALLADA City complix 2 anyets!

Si l'any passat ja estàvem sorpresos i satisfets pel canvi de rumb que s'havia donat al bloc, amb un creixement notable de comentaris, de visites i d'audiència en general, aquest últim any no ha sigut per a menys... Inclús nosaltres mateixa estem sorpresos quan ens hem ficat a comparar les dades...

Aquestes són les dades de l'any passat:

    * 218 entrades
    * Una mitja de 40 visites diàries
    * 19 google-seguidors
    * 12.000 visites
    * 2 administradors adscrits i 7 col·laboradors oficials.

I aquestes les d'aquest any:

    * 490 entrades
    * Una mitja de 200 visites diàries
    * 45 google-seguidors
    * 74.130 visites totals (en un més es visualitzaren més pàgines que en tot l'any passat).
    * 4 administradors adscrits i 27 col·laboradors oficials.



Coses a destacar durant aquest últim any? Moltes. Sobre tot l'augment de la participació ciutadana i la feina dels col·laboradors oficials, amb la implicació de col·lectius diversos què han pogut comunicar al poble molta informació.

També destacar, com no, l'ingrés de nous administradors què han fet possible coses tan boniques com la secció de Dites i Refranys, Biografia Col·lectiva, Fotografies de Vallada i la seua gent, l'elaboració de l'informe "Vallada Parla", etc...

Per a l'any què ve, desitgem que tot vaja igual de be. Desitgem que altres col·lectius s'adscriguen al bloc i facen ús d'aquesta eina tan profitosa. Ames de casa, club d'atletisme camallarga, upm de Vallada, etc... vos esperem!.

Vos animem també a que es creeu un compte a Twitter i ens envieu les vostres notícies breus relacionades amb el poble i la seua gent.

(També desitgem menys anònims i més pseudònims... i si és per demanar, més noms i cognoms).

Ajuntament de Vallada: Seguim esperant la vostra participació, encara que siga únicament per a publicar el que envieu a les portes de casa. Teniu un compte a Gmail esperant a que algú s'anime a gastar-lo.

Nosaltres, per la nostra part, prometem seguir servint al poble de Vallada i participar del seu creixement cultural i lingüístic igual, o millor del que hem sabut fer fins el moment.

Vos deixem amb algunes xifres i gràfics de l'evolució d'aquest any així com quines han sigut les entrades més visitades i comentades.

Una vegada més, gràcies per confiar en nosaltres i fer-nos créixer.







5 comentaris:

  1. Enhorabona a Valladacity per la llavor que realitza !! Al nostre. Poble feia falta aquest bloc per a que la gent es puguera expressar lliurement !!

    ResponElimina
  2. Enhorabona pel segon aniversari d'aquest blog. I llarga vida, perque fa molta falta un lloc on poder expressar-se lliurement

    ResponElimina
  3. Enhorabona! i gràcies per deixar-me penjar els meus rolls.
    Ara, haguéreu pogut pagar-se una gatxamiga, una picaeta, o fer una tortà o..., més que res per juntar-se!
    i veure-vos jajaja

    ResponElimina
  4. moltes felicitats! ja amb dos anyets i que ben cumplits!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.