dissabte, 5 de febrer del 2011

Estic cabrejat!!


Per què?
Perque de nou i per enèsima vegada han fet destrosses en la caseta de camp, esta clar que estem somatitzats a les ordes dels furtadors, atracadors,desvalisadors, expoliadors i tot una banda de delinqüents que davant de la passivitat e ineficàcia de com diria un polític, " dels cossos i seguretat de l'estat",permetren mentres, que els amants de lo dels altres es dediquen a tan gratificant tasca.

Despres m'entere que en estos dies hi ha agut robatoris per tot el terme, i veig les noticies i en qualsevol lloc als llauradors es porten fregits.

Que pasarìa si als polítics i als jutges s'assaltaren de la mateixa manera?. Segur que dirìen i eu definirien com "alarma social" i es pendríen mesures, i es camviaren lleis i tot lo que fera falta per a detindre eixa lacra.

Dit així de simple, però tan real com que açò necesita solucións práctiques i resolutives.

2 comentaris:

  1. Isidoro, recorda etiquetar les entrades (robatoris, seguretat, isidoro, caseta de camp, etc...)
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. És flipant. Aquestes destrosses són constant al llarg de l'any. La policía disposa de 4x4 per a pegar voltetes, (a més de pel poble i la porta del pub o la discoteca..) Per les afores del poble!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.