dilluns, 21 de febrer del 2011

El bloc del valladí Manel Casanova, Menuda Natura premi en la categoria Mediambiental ...

Menuda Natura: Menuda Natura premi en la categoria Mediambiental ...: "Menuda Natura premi en la categoria Mediambiental als 2ns Premis Blocs 2009-10 de les Comarques Centrals del País Valencià, lliurat dissabte..."

8 comentaris:

  1. Enhorabona pel premi i gràcies pel bloc, Manel!
    Jo em pense, que Vallada City no va guanyar en la seua categoria, perquè "L'equip" va subornar al jurat per no eixir a replegar el premi. jajaja!!
    Tota l'entrega esperant, i res! Que ens vam quedar sense saber qui sou!
    Però, enhorabona també per haver arribat tan alt, ser un dels tres millors blocs de les comarques centrals no és qualsevol cosa.

    ResponElimina
  2. Per cert, I LES ETIQUETES???
    jajaja!!!

    ResponElimina
  3. Paco, aquest missatge està redireccionat des de el seu bloc, utilitzant la barra social. Quan es fa d'aquesta forma, no es poden ficar etiquetes.

    ResponElimina
  4. Aprofite que li han donat el premi, per a fer-li arribar a Manel les meues felicitacions i la meua admiració per un treball ben fet en tots els sentits; científic, artististic i divulgatiu.
    !!Enhorabona!!

    ResponElimina
  5. Enhorabona a Manel per "menuda natura". Kike, el teu bloc també el mereixia, les teues fotografies són meravelloses. Anim a tots i a continuar treballant.

    ResponElimina
  6. Encara que no hajes guanyat,tens tota la nostra admiració de tots el el conegem, i vegem el teu treball ,fantastic, anim i a seguir fografiant aixina !!!!
    gracies.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.