dijous, 3 de febrer del 2011

Qui vol concursar?

Un, dos, tres, responda otra vez:


Coses que faríeu a Vallada amb 15.000 euros, per millorar la qualitat de vida dels seus habitants, com per exemple, un magnífic mural com aquest:



Tiempo!

13 comentaris:

  1. Desde luego el muralet molt bonic pero no!!!!!
    es un poc fort en la falta que tenen altres coses que arreglar . gracies

    ResponElimina
  2. De veritat hem pagat per això?? A mi no m'agrada gens. I trobe que no falta on gastar diners en millorar el poble. Hi ha carrers sense voreres, forats a la porta de cases, jardins mal cuidats....

    ResponElimina
  3. carrers sense llum, fonts que fa mesos que no funcionen, arbres què podar, etc...
    amen!

    ResponElimina
  4. Sera que com no poden donar faena ,ara que venen eleccions.Voldran llavar la cara a la pereteta.
    Que fort no?

    ResponElimina
  5. I a la cultura i a la formació que li donen pel sac. Quan tot anava eòmicament bé els qui volíem formar-no ens n'anàvem fora. Ara que les coses van mal i la gent vol estudiar més, també.

    ResponElimina
  6. una vergonya que el senyor feudal es gaste tants dinés en pintar una paret prop de s´acasa i al costat de la iglesia. una autentica vergonya.
    ¿per qué no pinta les parets del frontó i almenys podrem jugar? o ¿per qué no pinta bé tots els pasos de peatons i les senyals de circulació que corresponen? millor encara, ¿per qué no pinta totes les humetats que n´hi han en l´escola de la que ell es mestre interí?

    ResponElimina
  7. Primer d etot crec que els comentaris estan anant-se´n del punt de partida, el qual era que farieu per millorar el poble amb la suma de 15.000 euros.
    Crec, que no he llegit cap que done ni una idea.
    No estem ací per faltar el respecte a ningú, ni petr clavar-se en la vida privada de ningú tampoc. Qui es sent capaç de culpar de res a cap persona? Qui te un historial tan pulcre com per a criticar a ningú d´eixes formes?

    Dubte que ningú sapia molt de la vida personal de l´alcalde. No vullc defendre´l però, tampoc crec que la participació d´este blog siga per atacar d´una manera tan pobra, des de ´anonimat i amb faltes a la persona.
    Si sou tan bonicos i valents, feu-se avant i proposeu idees que ens fasen creixer, i no crítiques destructives...
    Anem construint coses vallains, que si el poble està malament, és també perque no estem lluitant ni proposant com cal.
    Les eleccions estàn ahí, raó de més per a saber el que volem i el que no, no hi han rentons de cara que enganyen a qui ho té clar... I jo, el que tinc clar és que el prespecte no es deu faltar mai.

    ResponElimina
  8. Com a moderadors, hem eliminat tres comentaris que estaven fora de lloc i faltaven considerablement al respecte.
    Moltes gràcies a aquest últim anònim per les seues paraules (ben dites i raonades).
    Tot un exemple.

    ResponElimina
  9. ¿15.000 euros? La casa de la cultura necesita una porta nova, pintura nova, llums en condicions ... (Entre altres coses).

    ResponElimina
  10. Bona nit..

    Sembla que pintar una pared amb un pressupost de 15.000 euros és una passada, o barbaritat com voleu dir-li.

    Amb 15.000 € es podien fer accesos per a milusvalids a les voreres que estan per fer. No és tant sols per a la gent que te discapacitat ( que prou desgràcia tenen ) també per a la gent de a peu que tenim xiquets amb carret, a la gent major que va a comprar amb el seu carro de la compra, en fi millorar un poc el dia a dia de la gent. Peró pintar una paret me pareix molt fort !!!!

    Adeu.

    ResponElimina
  11. Crec que a Vallada ens hem acostumbrat a que ens ho facen tot. Te una quantitat de patrimoni, tant natural com artístic, que no apreciem ni cuidem. Instalacions que es destruixen una i altra vegada,infraestructures que no s'utilitcen...i a mi m'encanta el mural que han fet. Sempre hi han altres coses que fer i cadascú veu el seu interés. També era una cosa "no precisa"i "que es podia haver fet altra cosa" la Torre Eiffel, el Miquelet, la Capilla Sixtina, el "David" de Miguel Angel, en fi, qualsevol actuació cultural i artística.
    Els ajuntaments cambien,obrin, fan i desfán en una animalá de pasta nostra i no pasa res i ningú diu res i, pel contrari, fan una actuació referent a la cultura que es queda com a patrimoni i tot son crítiques destructives.
    Estic totalment d'acord en el comentari del 5 de febrer:
    Menys destruir i més construir i treballar per el que es vol!!!
    Per a mi, eixe mural representa una xicoteta finestra a la Vallada on m'encata viure. Representa la força i capacitat de fer les coses posibles, encara que pareguen utopiques. La capacitat de transformar una paret de merda en una porta al futur, al futur que volem per als nostres fills.
    Si el que han fet ho vegeu com una ximple paret pintà...anem malament!!!

    ResponElimina
  12. Jo admire moltíssim a l'artista què ha fet el mural, és una passada, original i molt treballat, però, primer: no és temps de gastar ací si no en altres coses més útils, i segon (i açò ja és personal) el que tinga que veure amb l'esglèsia, a mi no em va...

    ResponElimina
  13. Per cert, la tècnica que ha gastat aquest pintor per a composar la pintura, es diu TRAMPANTOJO i és d'allò més curiosa. Mireu aquestos links:
    http://es.wikipedia.org/wiki/Trampantojo

    http://www.google.es/images?q=trampantojo&hl=ca&prmd=ivns&source=lnms&tbs=isch:1&ei=c0CGTfnBJIKYhQfm6dHSBA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBgQ_AUoAQ&biw=1272&bih=643

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.