dimarts, 31 d’agost del 2010

VALLADA City: Quí som i què volem?

Per als que no heu accedit a l'apartat que teniu a la dreta, on deixem per escrit "Quí som i què volem?", vos ho deixem per escrit ací mateix, més que res per esclarir dubtes i acabar amb els possibles prejudicis que puga tindre la gent del poble:

Aquest és el blog de Vallada, un poble de la Costera on els seus habitants tenen molt que dir. Pretén ser un espai d'intercanvi d'opinions, informatiu i creador d'essers humans crítics i amb opinió pròpia, un espai dinàmic on tothom tinga cabuda, independentment de la seua condició.

L'equip de gent que forma el bloc està continuament modificant-se, canviant, augmentant, i és que ací, com ja hem dit, tothom és benvingut, de forma anònima o no, amb nick o amb el seu nom vertader. Si voleu participar de forma activa, i no sols amb els vostres comentaris, sols teniu que crear-vos un compte a gmail i solicitar que vos donem d'alta al sistema de creació d'entrades automàtic. La llibertat per publicar, serà absoluta.


Per altra banda, esclarir una vegada més que aquest blog no és partidari de cap moviment polític i està obert a qualsevol tipus d'article i d'opinió, sempre que aquesta es faja des de el respecte i estiga justificada i raonada com cal.
És per això que fem un cridament a tot aquell que tinga alguna cosa que dir, als valladins o al món sencer, per a que s'anime i faja ús d'aquesta nova eina: EL BLOC 2.0

Totes les llengües seràn benvingudes.

La forma de publicar serà la següent:

Si voleu publicar qualsevol article (opinió, notícia, comunicació de serveis, felicitació, crítica, queixa, fotografies, horaris, etc...), sols heu d'enviar-lo per correu electrònic a valladacity@gmail.com i de forma totalment anònima, es publicarà allò què heu escrit.
Si voleu opinar sobre una entrada publicada, sols teniu que fer click a botó de comentaris.
A la vegada, els articles publicats s'etiquetaran segons els seu contingut per a que la seua recerca siga més fàcil per a tots en un futur.

Per altra banda, a més de notícies i entrades relacionades amb el poble o les inquietuds de la gent de Vallada, a VALLADA City podreu trobar informació útil per a la gent del poble, com per exemple:
  • La predicció meteorològica al poble.
  • Telèfons d'interés.
  • Altres blocs de gent del poble.
  • Altres Webs valladines.
  • Enllaços interessants per a escoltar la ràdio, vore les últimes notícies, traductors, etc...
Tant si eres de fora com del poble, SIGUES BENVINGUT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.