dijous, 25 de febrer del 2010

Vallada assistirà aquest cap de setmana a la Fira de Turisme de València


El municipi sortejarà 2 caps de setmana en els apartaments rurals "Giners" de Vallada
Un any més l’Ajuntament de Vallada assistirà a la Fira de Turisme de València, TCV, que se celebrarà del 26 al 28 de febrer de 2010 a la Fira de Mostres. El municipi tindrà el seu propi espai dins l’estand de la Diputació de València.
Vallada promocionarà els seus recursos naturals, com són la Saraella, el Penyó, el Túnel del consumidor, la Cova dels Mosseguello i l’entorn del Paratge de les Ermites, així com els seus recursos patrimonials i gastronòmics.
L’alcalde de Vallada, Fernando Giner Giner, ha declarat que aquest any es continuarà prestant major atenció a la promoció de les rutes de senderisme de la localitat, ja que el fullet específic de senderisme editat per l’Ajuntament va tenir molt bona acollida en l’edició anterior de la fira, i va ser demanat per gran quantitat de visitants.
El municipi sortejarà 2 caps de setmana als apartaments rurals "Giners", en el qual podran participar tots els assistents a la fira. Per a això només hauran d’acostar a l’estand de Vallada, omplir un formulari de participació i dipositar a l’urna habilitada a aquest efecte.
A més del sorteig, Vallada ha preparat una oferta especial per als assistents a la fira que consistirà en un cap de setmana a la casa rural "La Torre" amb allotjament i esmorzar a un preu molt assequible. L’oferta es completa amb una visita guiada pel Paratge de les Ermites.


Als diaris: http://www.newslacostera.com/vallada-asistira-este-fin-de-semana-a-la-feria-de-turismo-de-valencia/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.