divendres, 19 d’octubre del 2012

UN ÈXIT PER AL POBLE

UN ÈXIT PER AL POBLE

Al Ple de l’Ajuntament celebrat a les 9 del matí del dijous, 11 d’octubre, l’equip de govern no va tindre més remei que acceptar els recursos de reposició presentats per multitud de valladins contra la pujada de tarifes de l’aigua potable. Felicitacions a tot el poble. S’ha demostrat que per “abusadors” que siguen els postres governants, no s’atreveixen amb tot un poble unit. Perquè ni amb mentides ni enredros poden ja enganyar-nos.

Han fet falta 4 plens, presentar al.legacions (que va desestimar el PP-AIPV) i presentar recursos de reposició. Quan han vist que anàvem a continuar i que el pas següent era portar-los als tribunals, han reculat i han rectificat. El poble s’estalviarà uns 650.000 € que el PP+Perales li volien regalar a TECVASA. Evidentment, els nostres “governants” han intentat fer-nos creure que no havien tingut cap intenció de fer eixe regal. Com s’han passat quasi trenta anys enganyant, pensen que els valladins estem imbècils. Però els fets són tossuts.

→ La concessió de l’aigua a l’empresa TECVASA, es va produïr al Ple de l’Ajuntament de 22 de Febrer de 2012 amb els vots a favor de tots els grups polítics, inclòs el PP. En aquest Ple no es va aprovar cap augment de les tarifes.

→ El 5 de Març de 2012, el “senyor” Perales traiciona el pacte que tenia amb els socialistes i pacta amb el PP. El 26 de Març de 2012 es publica al BOP unes noves tarifes, no aprovades en cap Ple, que són recurrides pels regidors socialistes. Això suposava per a TECVASA uns ingressos de 26.000 € més a l’any, un regal de 650.000 € més al llarg dels 25 anys que dura la concessió. Si el Grup Socialista i els veïns de Vallada no els haguérem parat els peus, el PP+Perales hauria perjudicat als contribuients, beneficiant a TECVASA. I nosaltres ens preguntem: A canvi de què?

→ Les tarifes a aplicar per l’empresa havien de ser les aprovades prèviament per l’Ajuntament en Desembre de 2011. Donat que l’augment il.legal és Nul de Plé Dret, no sols s’han de tornar els diners als que van recurrir, sino a tots els contribuients.

Des del Grup Socialista, volem donar les gràcies a tota la gent que, havent vist vulnerats els seus drets, ha sigut capaç de reclamar en benefici de tots. La gent va a recuperar els diners que el PP+Perales havien permés que ens cobrara TECVASA. S’ha de tornar l’augment del 2º trimestre, i el 3º trimestre, que tots estem pagant ja, perquè ha sigut anul.lat i no es pot aplicar per als següents trimestres. I controlarem que eixos diners els torne l’empresa, que és qui els ha cobrat, i no l’Ajuntament. Que l’equip de govern PP+Perales tinga ben clar que els valladins i el Grup Socialista treballarem per aconseguir que l’actuació de l’Ajuntament siga transparent, legal i en benefici de tot el poble.

    
 Grup Municipal Socialista
           Ajuntament de Vallada

2 comentaris:

  1. Hola.
    L'altre dia vaig llegir la fulleta informativa que va enviar l'ajuntament respecte a la devolució dels 3.15€ i deia que, "por un error burocrático", i jo pregunte ¿per un error burocràtic se cobren 3.15€? no serà una poca vergonya? i gràcies al PSOE no pagarem 3.15€ trimestrals !!
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. bON DIA .
    Hui esmorzant me diuen que el ple extraordinari que ha hagut, era per aprovar o desaprovar la questió de l'aigua. Doncs be, el "equipo de govierno" ha rectificat i ha anul·lat el anex II que havia aprovat anteriorment. En aquest anex estava la pujada de l'aigua que s'han tret de baix la manega.
    Doncs be ara ja no tenim que pagar aproximadament 12€ anuals per gracia del senyor alcalde.

    Jo fa uns mesos deia jo que no eren igual els de dreta que els d'esquerra. Doncs be, ací tenim la prova que no és igual MªJose que Vicent.

    Enhorabona Mª Jose

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.