dissabte, 13 d’octubre del 2012

CAIXA ONTINYENT al programa Salvados de La Sexta

La productora "El Terrat" ens ha confirmat que La Sexta té previst emetre, el pròxim diumenge, dia 14 d'octubre, a les 21,30 hores, el programa "Salvados" dedicat a la crisi i pràctica desaparició de les caixes, amb el contrast de Caixa Ontinyent com a excepció.


Evidentment, desconeguem el contingut concret del programa i l'orientació que donaran a les imatges i entrevistes que van gravar a la ciutat d'Ontinyent i a esta caixa, però ens han avançat que pretenen ressaltar els factors diferencials que estan permetent que esta caixa continue.

"Salvados" s'emet cada diumenge de nit amb una audiència espectacular no sols pel "share" que obtenen el mateix diumenge (un 15% de quota de pantalla, amb d'entre 2 i 3 milions d'espectadors) sinó per les nombroses visites i descàrregues que després tenen del mateix programa i entrevistes en la seua web ( www.lasexta.com/programas/salvados/), i per les redifusions i comentaris posteriors en altres mitjans d'informació i, sobretot, en les xarxes socials. 

Per supost, vos convidem a veure el programa i difondre este event entre els usuaris dels vostres centres, membres de les vostres associacions, i en general a tots aquells que vullguen descobrir com veu "Salvados" a Caixa Ontinyent. 

Salutacions. 
Roberto Sanz LLopis 
Obra Social

1 comentari:

  1. El programa va estar molt be, i la Caixa Ontinyent va mostrar el que és: una caixa al servei del poble, de les que ja no en queden més que dues.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.