diumenge, 28 d’octubre del 2012

Atzembla

ATZEMBLA és un grup de música en Valencià, de Rock i Ska, d'uns xics molt joves de l'Horta. Un dels seus components forma part d'un altre grup de música, un grup revelació, ATUPA, els quals ja han estat a Vallada col·laborant de manera gratuïta amb l'Assemblea de Joves.

Els últims mesos Atzembla ha estat gravant el seu segon disc, "El teu viatge", que eixirà a la llum el pròxim 5 de novembre. Per poder assumir part de les despeses que ha suposat gravar aquest segon disc, han hagut de recórrer a fer un Verkami. El Verkami és 'crowdfunding', una nova manera de finançar grans idees i creadors independents, on cadascú pot aportar una quantia econòmica depenent de les seues possibilitats i a canvi, els creadors et recompensen segons l'aportació.

Sabem que els membres d'Atzembla estan interessats en col·laborar amb l'Assemblea de Joves del poble, per això, ens agradaria demanar la partició de la gent del poble, perquè de segur ens fan passar una bona estona.

Moltes gràcies!

Ací pots seguir de més a prop el seu projecte
Verkami ATZ
El teu viatge, capítol 1
El teu viatge, capítol 2

Ací escoltar i descarregar-te el seu anterior disc 'Arrels?
Descarregar Atzembla

I ací vore una notícia, hui publicada al Levante
Notícia




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.