dimarts, 2 d’octubre del 2012

UN BON REGAL PER A TECVASA

L’Ajuntament de Vallada va aprovar a finals de 2011 les tarifes de l’aigua que s’havien d’aplicar a l’any 2012.

En febrer de 2012, l’Ajuntament va adjudicar la gestió de l’aigua potable i alcantarillat a l’empresa TECVASA per un període de 25 anys, servint com a base les tarifes ja aprovades per l’Ajuntament. A canvi, l’Ajuntament rebrà 700.001 €.

Les tarifes que havia de cobrar TECVASA en 2012 són les aprovades pel Ple de l’Ajuntament a finals de 2011.

L’equip de govern, format per Perales i PP (P-PP), ha pactat amb TECVASA augmentar les tarifes, incomplint les aprovades pel Ple de l’Ajuntament. D’aquesta manera, per cada rebut trimestral, han afegit il.legalment, 3’15 €. Si calculem els quatre trimestres de l’any, cada casa del poble ha de pagar un total de 12’60 € que no toca pagar-los.

El regal que l’equip de govern (P-PP) li ha fet a TECVASA suposa un benefici extra de 25.000 € a l’any. Al llarg dels 25 anys de la concessió, suposa una quantitat de 625.000 € de benefici extra per a l’empresa TECVASA, que no li corresponia  i que per suposat, haurem de pagar els valladins. Li resulta gratis el sou del gendre de l’Alcalde, i li sobren diners  per altres menesters.

Des del Grup Socialista, estem peleant per a que eixa il.legalitat no es duga a terme. Com a conseqüència, un bon grapat de valladins i valladines, han reclamat. Aquestes reclamacions han estat desestimades per l’equip de govern (P-PP).

Totes les persones  que han presentat la reclamació i que han rebut la notificació de l’Ajuntament  desestimant-la, han de presentar un nou escrit  (recurs de reposició) que vos facilitarà qualsevol  regidor del Grup Socialista.

Si no rectifica el P-PP, el Grup Socialista té ben clar que no va a permetre este abús. Per tant, esgotada la via administrativa, defensarem els interessos dels valladins  presentant una demanda davant dels tribunals.

Una vegada més, l’equip de govern P-PP demostra que el poble “els la bufa”, afavorint una empresa privada en contra dels interessos del poble.
  
Grup Municipal Socialista
  

3 comentaris:

  1. És vergonyós i patètic com aquest senyor (si se li pot denominar amb aquesta distinció) actua sense impunitat, com un Sheriff en l´antic oest.

    De segur que ell mateix ha notat com moltíssima gent del poble ni el saluda, i amb motius. És molt trist que per quatre anys d´alcalde tire per terra tota la seua credibilitat, els valors i es done a coneixer com una persona sense escrúpols. Més trist del que pensa ell mateix.

    Ha enganyat al poble. I el poble no oblida. Faça el que faça durant la seua vida se´l recordarà com "aquell que va canviar de jaqueta varies vegades per l'ànsia de poder. Sí, aquell que va mentir al poble".

    ResponElimina
  2. Els valladins demostrem una vegada més el que som. Demà de matí, si Perales fora l'alcalde de Moixent, podria eixir de casa, però en Vallà, no passa res. Això sí, en enfonsar i criticar les coses bones que té el poble, sí que som experts, ara... per donar una patada al cul als llepons i mangarrufos... Ens han arruinat i esclavitzat el poble per décades, i que? no paasa res, poden eixir de casa i els saludem i fem bona cara... demà de matí, a altre lloc... demà de matí... com dia no recorde qui del poble... Vallà... La mà...

    ResponElimina
  3. SInó ho vegera no meu creuria.. com poc a poc aquest poble està més enfonsat.. I el senyor alcalde fent de les dell !. Que fort Senyor alcalde, que fort !!!!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.