dimecres, 31 d’octubre del 2012

Reunió informativa a la població del Grup Municipal Socialista

Este dijous 1 de novembre, a les 19 hores i al saló de la planta baixa de l'Ajuntament de Vallada, els regidors del Grup Municipal Socialista informaran a la població de diveros temes municipals recents de gran importància i interés:
  • Aigua potable: anul·lació definitiva de la pujada il·legal de les tarifes de l'aigua potable i devolució dels diners cobrats.
  • Valpark: resolució del contracte i pagament de la indemnització a la constuctora Guerola-Ferrovial per part de l'Ajuntament. 
  • Altres temes municipals
  • Torn obert de precs i preguntes

Convidem i animem tota la població a assistir a l'acte i a informar-se veraçment de l'estat dels diversos assumptes municipals d'interés general, un requisit indispensable per a exercir una ciutadania responsable en una societat democràtica. 


GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA
AJUNTAMENT DE VALLADA

3 comentaris:

  1. Ya era hora que algún partido informara de la situación del ayntamiento ya que los partidos que están gobernando no dicen ni mu.Recordarle al alcalde que de su decálogo de las diez propuestas ya ha incumplido 5 d ellas la 1 el no tiene sueldo pero su hija si,la 2-3-4, i la 10"EN EL CASO DE NO CUMPLIR CON LO ENUNCIADO ME COMPROMETO A ABANDONAR EL CARGO INMEDIATAMENTE" y yo me pregunto para cuando?

    ResponElimina
  2. He estat hui a la reunió que ha fet el PSOE i els diria que seguixquen en aquesta linia d'informar temporalment al poble.

    Dir-li a MªJose que ha estat superior la seua intervenció i dir-los també als altres 3 regidors que enhorabona per el trevall que he estant fent. XapÓ!!!!

    ResponElimina
  3. vaig anar a la reunió
    enhorabona, ple de gent
    van parlar molt bé
    comencem a saber de què va tot això
    ara falta que puguem actuar junts i anar solucionant destarifos
    no pot ser que la gent pague tant, si no tens faena, com pots fer front a tant de pago?
    Per cert, diuen que els altres fan treunió demà, sabeu si és veritat? Demà no puc anar, pero hauríem d'anar a vore com conten les coses, serà una cosa de gust, segur

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.