dimarts, 9 d’octubre del 2012

Resultats i premiats al 2on Concurs de Fotografia Vila de Vallada 2012

Els participants que no han pogut vindre i la gent en general pot consultar totes les fotos guanyadores en aquesta entrada.

7 comentaris:

  1. Enhorabona a tots els participans del concurs de fotografia i en especial als guanyadors!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona a totd els que participen al concurs i també a l'organització. És una idea molt bonica, sobre tot perquè a més de documentar les vivències del poble, permet compartir fotos, records, moments alegres...
    Moltes gràcies per fer el concurs, per participar i posar les fotos a internet i, de nou, enhorabona!!!

    ResponElimina
  3. Dora ens has fallat ,tens premi que arreplegar....

    ResponElimina
  4. Ara que ho dius, ho he mirat millor i tens raó! No pensava que tindria un reconeiximent, em fa goig que a la gent li agrade la foto, moltes gràcies!! Ja sabeu que jo no tinc ni idea de la tècnica, però alguns moments són "de foto" i jo dispare i ja està.

    Hui no estava a Vallada, si no, al Boro's que hauria anat amb vosaltres. Segur que ha estat molt bonic, però me n'he recordat, eh?!!

    A vore si l'edició de l'any que ve encara hi ha més i més participants, que hem vist moltes fotos, algunes obres d'art de veritat

    Ànim i anem fent fotos pel poble, que val la pena compartir-les

    ResponElimina
  5. Si no fora molt demanar m'agradaria que s'esposaren els criteris que s'han fet servir per puntuar les fotos. Així podrem vore en que em fallat per millorar els pròxims treballs. Gràcies.

    ResponElimina
  6. Hola Santi, perdona que no t'haja contestat abans.
    Comprenc el que vols dir, i la teua curiositat, però no et puc contestar, simplement passar-te el contacte dels membres del jurat i que ells t'ho conten.
    L'art no és com un cotxe que es pot evaluar o valorar seguint uns paràmetres o uns criteris, i ficar SI/NO...
    No se si m'explique... Jo vaig elegir quatre fotògrafs que, per al meu criteri tenen un bon gust per la fotografia, sobre tot per la fotografia social i documental.
    Fent les coses ben fetes, en un concurs de fotografia, hi hauria que fer una deliberació del jurat pública on tothom puguera veure com van descartant-se les fotos i finalment, on tothom puguera escoltar i preguntar al jurat, però avui per avui, això no pot ser... A un jurat se li recompensa d'alguna manera, econòmicament, se'l convida a un soparet... però ací en Vallada, apostar per la cultura, rebre l'ajuda i el suport de l'administració com ja vareu veure, és un tant difícil... Menys mal que tenim el Boros!
    Bromes a banda, el jurat va estar citat per internet. La votació va ser lliure, sense deliberar uns amb altres i va consistir en votar tres fotos de cada secció de la següent forma: La més valorada, 3 punts, la següent més valorada 2 punts i la 3ª més valorada 1 punt.
    Els cinc membres del jurat varem votar i després es van sumar els punts de cada foto i de cada secció.
    Chim pom se acabó.
    Passa't si vols per l'estudi i et dic què pense del que vas presentar tu, val?
    Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Enhorabona a les persones premiades i a totes les que han participat. Dona gust mirar amb els vostres ulls les realitats més properes, m'ha encantat comprovar com d'artistes som al nostre poble.
    I enhorabona també per la iniciativa i el treball del jurat

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.