divendres, 12 d’octubre del 2012

Mónica Oltra: No tindreu suficients porres.



Mònica Oltra Jarque (nascuda en NeussAlemanya, el 20 de desembre de 1969) és una política valenciana. Actualment és co-portaveu del partit Iniciativa del Poble Valencià i de la Coalició Compromís, amb qui és diputada per València a les Corts Valencianes des de 2007. Llicenciada en dret per la Universitat de València, compagina la tasca de diputada amb l'advocacia.

2 comentaris:

  1. Monica te molta raó en el que diu, pero eixos que ella diu que estan ahí sentats que no s'enteren de res," es caguen en la musica i els tocaors ". ells el que volen es tindre el seu bon sou i fer creure que es preocupen per nosaltres i el mes mal de tot , es que nián alguns que s'heu creuen.
    XÉ QUINA MALA LLET ESTÁ AGAFAME.

    ResponElimina
  2. A mi em agrada molt el que diu esta xicona,pero tambe tinc clar que fara el que fan tots. ALAVALENTAR A LES TROPES IGNORANTS i amagarse cuant en veritat les porres i la vara pasetgen per els carres.
    Sentinto molt, pero es una xica mes de xou de Monleon. "A GUANYAR DINERS".

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.