dimarts, 30 de novembre del 2010

Unió Protectora Musical de Vallada: El duende de España.

29 comentaris:

  1. Eixe director no es el que hi havia antes, no? que era uno prou groset, que ha sigut de ell?
    Si sa canviat de director podria haver-se contratat a Juanito (penca), no cregueu? seria apostar per gent del poble. Inclus juntar les dos bandes i millorar la calitat. Ahí dixe la proposta.

    ResponElimina
  2. Anònim, jo crec que tu no eres music no? La incompatibilitat musical que acabes de dir ha sigut enorme, tant Àngel Crespo com Sergio Navarro son directors infinitament superiors a Juanito, (per a gust personal meu),que segons tinc entés ara jo no dirigeix ell, sinó una altra persona la seua banda (no se com li diuen per això no he ficat el nom) basicament es impensable la teua proposta, es com si intentares que nevara al desert.

    ResponElimina
  3. disculpa la meua ignorancia, i no, no soc music, pero no pensaba q era tan descabellada la meua proposta. al fí i al cap, juanito penca ha demostrat estar capacitat per a dirigir una banda, i no crec que el director que hi ha ara siga molt millor i més curtit que ell .
    i respecte a la unió de les dos bandes de música faria una unica banda del poble i més forta, no creus?
    a que et referixes en incompatibilitat musical? si toqueu lo mateix

    ResponElimina
  4. M'agrà eixa gent que es posa com anònima i fa una classe de propostes que no tenen gens de trellat.
    Primerament, al comentari que diu que al juntar les dos bandes milloraria la qualitat de les dues bandes contestar que això es una gran fal·làcia; ja que desapareixeria una banda per a fusionarse amb l'altra fent baixar notòriament el rendiment i la qualitat de la UPM (per motius sobradament coneguts).
    En segon terme y en cara que ho faça utilitzant un diminutiu em pareix una falta de respecte el catalogar de gros a una persona, això no es de rebut per a ninguna persona.
    No he escrit mai en aquest blog i pel comentari que acaba de ficar el nostre benvolgut amic anònim demanaria a tota persona que s'abstinguera de contestar-li (incluint-me a mi que no pense tornar a escriure) perque pareix que allò que aquesta persona busca es crear crispacions i que es centre l'atenció en una materia la cual no ens ha de donar cap mal de cap.
    Companys de la UPM deixem-nos de payassades ja i anem a lo nostre que és intentar guanyar el certamen de Torrevieja que tenim ara, i tots els que ens vinguen d'ara endavant i, així, demostrar que allò que el nostre amic anònim planteja és inviable.
    Una salutació a tots els membres i socis que fan possible que la nostra banda siga el que es

    ResponElimina
  5. Sona de maravella pero és Unió Protectora "Municipal" o Unió Protectora "Musical"?

    ResponElimina
  6. Jo tampoc soc músic, però no hi ha que ser-ho (crec jo) per a adonar-se'n de que el que acaba de dir l'anònim del primer comentari és un desgavell.
    I jo no dic que siga una banda ni millor ni pitjor que un altra, però la música te molts nivells, moltes variants... és un art i una gran disciplina... tot un món...
    Jo també pense que el que pretenia aquest anònim, és crispar un poc a la gent de la UPM, no se per quins motius...
    Endavant UPM, sou admirables, i endavant banda de Juanito, vosaltres també ho sou, però cadascú a lo seu, i res de rivalitats. Que la música serveix per unir, no per dividir.

    ResponElimina
  7. Bunyoxarro, dius que mai has escrit en aquest bloc, com si volguères dir: ojo! que jo no soc del clan eixe! (però oblides que llegint-nos, també hi participes).
    Després dius que per culpa d'aquest anònim, aquesta és la última vegada que ho faràs (això d'escriure)...
    Voràs, no se quina relació existeix entre una cosa i un altra... la veritat...

    Ací es parla de tot i es publica de tot, som molts ja els col·laboradors que ho fem...
    El que dius és com si digueres:
    - Ey! Que aquest matí, un desconegut ha insultat a mon pare al bar i he decidit no anar ja més a cap bar...

    Bueno, Bunyoxarro, és un consell, després fes el que vullgues... Aquest bloc està molt infravalorat i la gent no li trau tot el partit que prodria tràure-li, ni culturalment parlant ni com a nexe d'unió i intercanvi d'opinions, experiències, anuncis, promocions, publicitat, i un llarg, que ja estem cansats de dir.

    Amb tot el què dius, oblides el més important: Valladacity ha publicat una entrada amb un video de la UPM per a que tot el poble quede impresionat pel què feu (més de 2500 visites setmanals, saps?), però tu açò no ho valores. Lliges el comentari de l'anònim aquest i dius: Ja no vaig a llegir aquest bloc!

    No, amic, les coses no es fan aixina. Aquesta forma de veure el món ens fa anar a tots cap enrere, com els carrancs.

    ResponElimina
  8. hola.

    Jo no sóc music d'una ni d'altra. En sembla que lo que ha dit el primer anònim es una autentica passada. "que unir les dues bandes.." Jo pense que unir la banda del poble en una banda és molt complicat.
    Com diu Kike cada banda a lo seu una intentar guanyar certamens i l'altra a tocar xarangues per els pobles.

    Adeu.

    ResponElimina
  9. Jo no he dit exactament això de les xaranges... Tal i com ho dius, desprestigia, i tampoc és això. L'estudi, la dedicació, les instal·lacions... simplement juguen en nivells diferents, però són músics, i tant mirant tocar a uns com a altres, a mí, se me cau la baba de gust.

    ResponElimina
  10. Bon dia

    Kike si ta ofés perdona'm no era la meua intenció

    ResponElimina
  11. Amics de ValladaCity, lo de 2500 visites semanals, no es del tot real, aquest comntador que teniu es refresca cada vegada que fas una impresió de la plana, fem F5 i uy una visita mes, F5 uy una més, si que entra gent sí. Existeixen contadors que compten una visita per persona al dia agafant la IP de l'ordinador i emmagatzemant-la a un Bade de Dades, aquest contador crec que no ho fa. Blogspot es un blog prou fluixet, vos recomana Wordpress, es molt més professional, ara bé, açò no es cap crítica, que conste en acta.

    ResponElimina
  12. Benvolgut/da persona que s'amaga darrere del nom de Vallada City, segurament creador d'aquest bloc (opinió personal), no has sigut capaç de llegir bé el meu comentari i em dol. Si t'hi fixes seràs capaç d'adonar-te'n que allò que pretenc amb les paraules es informar als benvolguts i respectables lectors del blog que no pense tornar a escriure més sobre aquest tema (presentat pel respectable senyor/a que es fa anomenar com anònim).
    Com estaràs podent comprobar he tornat a escriure en el blog i m'agradaria reconeixer't, tant a tu com a totes les persones que escriuen al blog, la vostra lloable tasca que desenvolupeu al dur a aquest xicotet espai de la xarxa la "actualitat" del nostre poble y les opinions de tots els valladins/dines que volen intervindre, d'una manera externa, en les preocupacions del poble.
    Per últim voldria demanar-te, (encara que jo no soc ningú) benvolgut conciutadà que no jutges a la gent sense saber la mida de les seues paraules i les seues pretencions.
    Despedir-me d'ací, sense més dilacions, benvolgut conciutadà y company i, molt humilment, demanar-te disculpes si alguna de les meues paraules han pogut ofendre't res més enllà de les meus pretencions

    ResponElimina
  13. Benvolgut Bunyoxaro, disculpa'ns per haver-te malinterpretat i haver-te jutjat malament. Et demanem disculpes i ho sentim de tot cor.
    Amb persones així, dóna gust discutir i fer les paus!
    Salutacions.

    ResponElimina
  14. A l'anònim del comptador de visites.
    Ens agradaria que ens enviares un html vàlid que funcione com tu dius.
    Una col·laboració desinteresada al nostre bloc?
    Esperem que sí.
    Gràcies pel consell.

    ResponElimina
  15. Crec que la unio musical valladina (la banda de penca), es a dir, la banda en la que jo toque, mereix un poc més de respecte. No estic d'acord amb la idea de unir-les, però tampoc es necessari que ens menyspreeu. Qui llisca els comentaris i no ens conega s'emportarà la idea equivocada de que la unio protectora es per a concerts, i nosaltres per a fer ruido pel carrer, i no es així. Sense anar més llarg, nosaltres tenim un concert aquest dissabte en Valencia que hem preparat conciensudament i no te res que envejar al certamen de Torrevieja. Vos convide a vindre.
    Que quede clar que no vuic ofendre a ningú ni crear crispació, però tampoc vuic que se riguen de nosaltres.
    Una salutacio a tots.

    ResponElimina
  16. Una unió de bandes és incompatible perque simplement els objectius de les dos societats són diferents. Una és una banda profesional (UMV)que viu de la música, i l'altra és una banda amateur (UPM) que viu per a la música. Salutacions

    ResponElimina
  17. Igualet, tot es tocar en públic no? i assatjar!!! per això la Valladina porta més d'un mes assatjant fent tres assatjos generals semanals i tres o inclòs quatre assatjos parcials cada setmana; ah, no!!! que eixa es la Protectora!!!!! i que aquest pont se la pegarà tancada al local assatjant tots els dies a tota hora per al Certàmen!!!

    Respecte a l'Anònim que ens convida al concert que fà la Valladina a Nuevo Centro varies coses: el primer, gràcies per convidar-nos al concert, tota música es bona, però també hi ha que tenir en compte que fins que has dit "no te res que envejar al Certàmen de Torrevieja": de veritat eres músic i opines això? tu mai has anat a un Certàmen no? no hi ha que desprestigiar cap banda (siga d'on siga, i faja el que faja), però les cosetes clares:

    1.- La Protectora, es una banda completa: capaç de tocar xarangues, marxes, pas-dobles, jazz, música de cine, peces de concert, i el més important: Certàmens.

    2.- Les coses no es fan diguent: la meua banda també es important perque fa un concert en València, ja que la Protectora està farta de fer concerts a València.

    3.- Voleu que les dos "Bandes del poble" siguen iguals? pues treballem igual, convide a la Unió Musical Valladina a participar al Certàmen de Diputació, a participar a 4ª Secció el pròxim maig, i demostrar el que digueu desde fa molt de temps de boqueta, demostreu-ho amb fets, als Certàmens de València, que és on es demostren les coses.

    4.- No s'ofengueu, pero per a mí, al meu poble, sol hi ha una "Banda", la Protectora, i mentre la Valladina no me demostre que es mereix el meu respecte, la meua opinió no canviarà al respecte.

    5.- I que ningú pense que estic intentant malficar, ni crear crispació, ja que molts dels meus amics músics participen habitualment amb la Valladina a concerts o actes, i respecte com a professional i com a persona al seu director, Vicent Barberà i Puig.

    P.D.: Perque la Unió Protectora Musical de Vallada, tota la seua plantilla al complet (osiga el 100% dels músics) son del nostre poble i la Unió Musical Valladina no crec que aplegue ni al 30% de músics de Vallà? pot ser que no hi haja més gent del poble que vullga unir-se a ells? per quin motiu? penseu-ho

    ResponElimina
  18. Em suprimit un comentari per faltar excesivament al respecte i la dignitat.
    Recordeu que són dos premises necessàries per a comentar a les entrades.

    Esperem que ho entengueu.

    ResponElimina
  19. No serà meu el comentari que heu suprimit no?

    ResponElimina
  20. Me pareix a mi que lo que volia conseguir el primer anonim, lo de la crispació eu ha fet perque aci estan tots renyint unes bandes en atres encuant sou tots del mateix poble i tindrieu que apoiarse uns en altres.

    jo no soc music pero disfrute per igual en les dos bandes que ho fan la mar de be. anim a tots i no es deixeu influenciar ni entreu en guerres que tots feu una llavor digna d'aplaudir.

    ResponElimina
  21. Jo sols sé que la Banda de Vallà (3500 habitants) va a enfrontrar-se en Torrevieja a la Banda de Xeraco (7000 habitants) i a la d'Ontinyent (39000 habitants). En un pall d'ous.

    ResponElimina
  22. En Múrcia 2005 encara va ser més descarat, quan la banda de una capital de provincia com Pontevedra es quedà amb les ganes de guanyar.

    ResponElimina
  23. La valladina va guanyar el certamen provincial de ayelo de malferit per davant de atres bandes amb mes prestigi. Ademes, no podem comparar les subencions i ajudes de una amb l'altra!

    ResponElimina
  24. Segurament deu de ser molt important el certamen d´Aielo que no es fa referència ni en internet.

    ResponElimina
  25. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  26. perque dius per sort? me pareix que ja esta be de crispar amb el tema...

    esta pagina es pa anterarse de coses del poble no pa discutir. lo que tindrieu que fer es ajudarbos i no tirar mans als colls que aixina guanyariem tots.

    ResponElimina
  27. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  28. Després de veure la direcció que està prenent aquesta entrada i lo desagradable d'alguns comentaris que hem considerat de moderar,
    donem per finalitzat el tema, què sols volia donar a conèixer el treball dels músics vallaïns simplement.
    Per desgràcia, amb aquesta entrada, hem descobrit que la germanor entre els músics brilla per seuva absència.

    ResponElimina