dimecres, 17 de novembre del 2010

Assemblea Oberta: Casal Jaume I - La Costera

Penge la convocatòria que m'ha arribat sobre una proposta de creació d'un casal a la comarca. Pense que pot ser interessant per a tots aquells que tenen ganes de canalitzar les energies i idees...

Perquè ens cal parlar, debatre, aprendre, reflexionar, proposar, actuar...perquè ens cal fer-ho junts:

Hola a totes i tots,

Supose que us preguntareu el perquè d’aquest correu, la cosa és molt senzilla. El darrer mes un grup de persones de la comarca ens hem reunit per intercanviar opinions sobre què podríem fer per afavorir l’enriquiment de la nostra cultura a la Costera. Per això hem pensat crear un centre social per a tothom, un espai on poder realitzar actes com xarrades, debats, exposicions, concerts, presentacions, taules redones, etc. que ens interessen i que dignifiquen la nostra llengua i cultura.

La idea és donar una injecció de vitalitat a la Costera amb la creació d’un casal Jaume I per poder compartir totes aquelles inquietuds que tenim i pensaments que sovint ens plantegem però que sembla que ningú recolza. Per això et convidem a formar part d’aquest repte, bé a títol individual o com a associació.

Prou de passivitat, vine el proper 20 de novembre a les 18h al centre de la Càmera Agrària de Canals per començar a treballar, sols fa falta gent per dur endavant i enfortir aquest projecte.

Recorda, el dia 20 de novembre a les 18h al centre de la Càmera Agrària de Canals (c. Mestre Serrano, 4. Canals).

GRUP PROMOTOR DEL CASAL

PS Us agrairíem ens confirmàreu l'assistència o si teniu interés en participar-hi. (casal.costera@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.