dimecres, 10 de novembre del 2010

Col·labora amb Ribercan

Hola a tots i a totes;
Una amiga meua, què treballa de voluntària els caps de setmana en la protectora d'animals de Carcaixent, m'ha enviat aquesta informació. Venen plaques metàliques identificatives per gravar el nom de la mascota i un telèfon de contacte. Tenen varis colors i models. Per sols 6 euros, te les envien a casa gravades i amb les despeses d'enviament incloses.

Per suposat que tots els beneficis són per mantindre els gossos i gats que van acollint. Les protectores, com tots sabreu, apenes reben cap ajuda i sempre estan saturades per la irresponsabilitat de l'home. Aquesta, a més, te seriosos problemes al estar en un lloc que s'inunda contínuament amb problemes afegits de talls elèctrics i d'aigua.

En fi, que si esteu interessats, sols teniu que fer un ingrés en els següent compte:



Nº cuenta RIBERCAN bbva: 0182 0552 29 0201540080


Després de fer l'ingrés els envieu un correu avisant-los de que heu fet la transferència i donant-los les següents dades a tiendaribercan@hotmail.com


  • El vostre nom.
  • La vostra direcció de correu postal.
  • Tipus de placa i color.
  • Nom de la vostra mascota i telèfon de contacte en cas de pèrdua.

4 comentaris:

  1. "la irresponsabilitat de l'home"?
    La irresponsabilitat de l'home i de la dona; de l'ésser humà en general,no?
    Eixe vocabulari, Kike... ;)

    ResponElimina
  2. ... i de la ésser humana, no?
    vinga va, menys conya, anònim

    ResponElimina
  3. Què barbaritat, que alguns com el primer anònim, perguen el temps diguent ixes concrecions de vocabulari! Per cert, més compra d'etiquetes identificatives i menys tonteries!

    ResponElimina
  4. Fa temps que vaig llegir aquest article de Javier Marias i em va parèixer que tenia molta raó i vaig deixar de fer el que feia pensant que cal la igualtat de tracte per als dos gèneres. El Javier Marias de vegades sembla estúpid i que estiga per damunt del bé i del mal però m'agrada llegir-lo.
    L'article és dedicat especialment per al primer anònim. Potser llegir-ho el faça entendre millor les coses com em va passar a mi.

    http://www.javiermarias.es/2008/07/la-zona-fantasma-13-de-julio-de-2008-el.html

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.