dimecres, 4 de juliol del 2012

La cimera europea; del joc al xoc?


Passada l'època d'exàmens i mentre preparem ja els continguts del segon número que eixirà al setembre-octubre, la gent d'Economia 21 hem posat en marxa una sèrie d'articles setmanals que publicarem a la web sobre diferents temes, alguns d'ells de l'actualitat econòmica. 

En aquest primer article ens centrem en una anàlisi sobre la cimera europea; és realment un èxit de l'Estat espanyol i Itàlia? Ha estat un punt d'inflexió en la crisi europea i valenciana? S'han afrontat les principals debilitats a curt termini? És sostenible aquesta Europa asimètrica políticament?  Això i més, passat pel filtre de l'anàlisi materialista i interessada del jocs entre diferents agents, és el que trobareu a aquest primer article. 

A partir d'ara, tots els dilluns podreu consultar les novetats. A més, hi ha l'opció de deixar comentaris i/o aportacions, per a enriquir les anàlisis i el debat. 

*Cal remarcar que Economia 21 no és una revista amb continguts especialment pensats per a públic en general, i tampoc una revista de divulgació científica per a especialistes. És el que ens abelleix en cada moment, amb el recursos limitats que tenim... Amb això vull dir que no és com llegir literatura; alguns passatges requereixen d'una lectura pausada i és possible que d'una re-lectura. Esperem que pague la pena... ;)

Tota el material a: http://economia21.net/
Article "La cimera europea; del joc al xoc?": http://economia21.net/2012/07/02/la-cimera-europea-del-joc-al-xoc/

Llig, participa, difon! ;)

Pau

1 comentari:

  1. Als anys seixanta i setanta del segle passat van sorgir vàries iniciatives semblants a la vostra. Quasi totes van fracassar, però només a mitges, doncs molts estudiants van trobar la manera de mobilitzar-se i mobilitzar a la gent informant de tot allò que la dictadura ocultava.
    La dictadura actual és pitjor que la franquista perquè està suportada per una majoria absoluta, manipulada, enganyada, traïda, però majoria absoluta. No obstant la capacitat d'arribar a totes les cases, que donen les noves tecnologies, és una nova variable que pot portar a un resultat molt diferent.
    Sembla una molt bona iniciativa, ben treballada, de gent que sap del que parla. Enhorabona i avant. Esperarem cada setmana les vostres aportacions.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.