dijous, 29 d’abril del 2010

Victoret: El bloc d'un corredor popular


De nou, un altre veí de Vallada que es decanta per les noves tecnologies.
Per a nosaltres és molt agradable vore com poc a poc, la gent va perguent la por a expresar-se, a mostrar el que fa i a ser, en definitiva, més lliure en quant a l'ús de dels blocs i també, per què no dir-ho, a no amagar-se darrere d'un antifaç com fan molts dels que coneguem.

Aquest bloc del que vos parlem avuí, és el bloc de Víctor, Victoret o "Pantxa", com el coneguem molts, encara que de Pantxa no te res, si no tot el contrari, està fet tot un campió, un esportiste, practicant de la vida sana i, per el que vegem, amb un gran cor i espirit solidari. Gràcies a ell em descobert també el síndrome de Rett, desconegut per a nosaltres fina ara...



Si voleu visitar el seu bloc, sols teniu que anar a l'apartat de "blocs valladins", on ja tenim registrats un bon grapat.

Felicitacions Victoret pel treu treball.
Esperem que el teu nom, Víctor, de Victòria, et faça justícia en cada cursa que fages en la vida.

3 comentaris:

  1. Ostres Víctor, no tenia ni idea...
    Li ho dirè a la meua germana, a ella segur que li agrada, e inclús a lo millor es copia la idea... (no se si ho saps, però ella fa anys que competix a nivell nacional fent triathlons).
    Be, a seguir!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.