dilluns, 19 d’abril del 2010

Trobades.

El proper dissabte 24 d’abril Montesa es convertirà en la protagonista de la comarca La Costera. Tindrà lloc l’esdeveniment de les trobades d’escoles en valencià.


Una festa lúdica i cultural on podran passar-ho bé pares i fills. Tallers per als més menuts, llibres, actuacions i molt més.

No pots faltar a la cita anual de les trobades, t’esperem.



2 comentaris:

  1. Les trobades m'encantaven!!!! ho passes de luxe... es una pena que ja no es façen al poble...

    ResponElimina
  2. Segons tenim entés, les trobades són una roda i aquest any li tocava a Vallada. I creu-nos quant et diguem que els encarregats de moure-la, ho van intentar de debò, primer amb el CP Ramón Martí Soriano, i després amb el IES... El que no contaven era amb allò que ja sabien del nostre poble però que pensaven que no podia arribar fins al Sistema Educatiu... El braç de la censura i la manipulació.

    Les trobades són organitzades pels equips directius dels col·legis i en cap cas depenen de l'Ajuntament de la població o al menys, en ningun any s'ha donat la situació en la que un Ajuntament es negue a realitzar-les, inclús a la Costera, on tots sabem que regna el PP (i tots sabem què opina el PP dels que defenen la llengua del País Valencià)...

    Si un Ajuntament es negara a fer-les, seria clavar-se en un marró, i tindre a més de l'equip directiu del col·legi en contra seua, també a pares i part de la població, o siga, que no es convindria prohibir-les per molt en desacord que estagueren...

    Lamentablement a Vallada s'ajunten dues coses:
    Per una banda que tenim a l'Ajuntament DINS del col·legi (no cal dir noms, no?), i per altra banda, que a la gent del poble, a part de que per una orella li entra, i per l'altra li ix, la tenen agafada del ous i tenen una por increïble a dir el que opininen públicament (per moltes facilitats que des de VALLADA City se li donen per a expresar-se, opinar i lluitar anònimament).

    Com que l'any passat van ser en la Font, i aquest any en Montesa, segurament els següent lloc siga Moixent. Ja ho vorem...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.