dimarts, 25 de juny del 2013

Fotografies de la nit de Sant Joan 2013 a Vallada

Les podeu veure totes picant ací damunt.


28 comentaris:

  1. HOLA..

    Vaig estar en el sopar, i només puc dir, que enhorabona a l'Associció Serra Grossa per l'esforç que estan duent a terme.

    Ah!! i a l'escola de danses dir-los també que endavant.

    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. xe campeón, no se si dius eixó per ignorant o per fer-mos saltar per cridar l'atenció com els xiquets. I per si se t'oblida en Vallada jà no existeix Uniò Valenciana.

      Elimina
    2. Pero ningú en contesta el motiu de figurar la bandera catalana en un acte de la Comunitat Valenciana, o es que ya estem en els paisos catalans???? je, je,je, si algú te picor es por rascar.

      Elimina
  3. Xà vallaí paix mentira que hages estudiat historia!!! pos no veus que en una festa íbera!!! el guerreret al final no va poder vindre, que havia quedat en una d'Elx...

    ResponElimina
  4. La bandera catalana estava en la presidencia, o no??? Per qué????

    ResponElimina
  5. Noooo hooooome nooooo!!!!!
    pos no veus que es lo penó de la conquesta íbera!!!
    Per als que no sabeu lo dels íbers de que va llegiu:
    http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2013/06/19/pp-dice-valenciano-viene-siglo-vi-cristo-exige-rae-revise-definicion/1008633.html
    Tenen molta pressa en tornar a amenaçar que vene els catalans!!!! I em jugue el coll i no el perdré que un illustre vallaí té molt a traure...

    ResponElimina
  6. Perales ha dimitit:

    http://bop.dival.es/bop/drvisapi.dll?LO=00000001a6b7c8d9000000050000003500000532434aaea8000000000001000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000&type=application/pdf

    ResponElimina
  7. No li feu cas a valladí " perdó al gran valencià vallaí" crec què té molts problemes de cultura. No entreu al seu joc no val la pena dialogar en gent tan inculta i ignorat. Torne a dir " endavant gent de Serra Grossa".

    ResponElimina
  8. No ha dimitit, Jose Dimisor, ha cedit les funcions de l'alcaldía "desde las 12:00 horas
    del día 21 de junio, hasta las 14:00 horas del día 1 de julio del actual,
    ambos inclusive."

    ResponElimina

  9. vallaí (que no més valladí que jo, encara que t'ho cregues) La bandera catalanista simplement perquè sí!!! no esperes que et donem un altra explicació, ja que de segur tindràs la teua i que segurament serà prou tancadeta, típic de la gent que pensa com tú!! ale ja tens el perquè!!!

    ResponElimina
  10. La filla de dinguindong30 de juny del 2013, a les 11:29

    Hola amigos, no se vayan todavía, aun hay más.
    Eixe valladí, segurament és molt jove, o té la memòria molt curta. Ho dic perquè ell no comenta que a Vallada les úniques banderes que es penjàven als balcons, éren les quatribarrades, bo i les nacionals, siguem realistes. A l'entrada del camp de futbol, a tot arreu, fins que un dia, coincidint, però no vull dir que estiga relacionat, amb l'arribada d'un senyor rector nou, va aparéixer un roll de tela blava a una cèntrica tenda de roba de tota la vida,propietat del pare d'un futur alcalde del poble,( Kike , açò sí que és una endevinalla fàccil, eh?) Les dones demanàven dos pams de tela més o menys, casualitat, xica! Hauríem de fer un estudi sociològic de quants empelts hi ha a Vallada d'eixe color.
    La batalla secessionista estava servida, no només al poble, alguns, ara sí, del poble, van vore el filó lingüístico-identitari-polític i en van traure profit.
    fernandín, vuelve, estamos desmamparados!

    ResponElimina
  11. yeeee
    què esteu fent?
    Això era simplement un sopar de gent del poble a la fresca, seguint la tradició del pollastre, del meló d'alger, de les albaes i els balls mediterranis(encara que odie les sevillanes, m'aguantaré, no patiu). Sant Joan era també el patró del poble, com el de tants altres pobles de catalunya, de balears, aragó, itàlia, frança...la bandera en qüestió suma, no resta, amplia, no redueix, si algú vol crear polèmica i marejar, que conte algun "escàndol" del poble, comprem un paquet de pipes i una cervesa i mos riurem prou, el bon humor que no falte, fora amargats i amargades de la vida, és la festa de l'estiu, de les fogueres, si heu demanat algun desig, a per ell !!

    ResponElimina
  12. Ole ahiiii valladina100% !!

    ResponElimina
  13. He estado repasando las entradas al blog, y estoy viendo que ya no es lo que era, pues veo muchas entradas y pocos comentarios de bloqueros.

    La entrada que me ha alucinado, es la del tema del Sopar de Sant Joan, y me confirma que los escasos tertulianos de Vallada City, son siempre los mismos, y parecen siameses en su manera de pensar.

    Resulta que, un individuo/a, evidentemente mostrando su derecho de libertad de opinión, comenta que la fiesta de serra Grossa, fue una fiesta catalanista, y provoca un escándalo en otros individuos/as, de tal forma que, hay quien se encomienda a Dios; otros se encomiendan a los íberos; alguno/a, dice que, la bandera catalana estaba presidiendo la fiesta "perque sí", y alguno mas, concretamente Valladina100%, dice que, la bandera catalana, sumaba y no restaba.

    Bueno, yo considero que el "perque sí", es una actitud antidemocrática y franquista, estoy mas de acuerdo con el tertuliano/a Valadina 100%, que en relación a la bandera catalana dice eso de sumar y no restar.

    Lo que pasa, es que, eso de sumar y no restar, es según el criterio de algunos, y por cierto no de una mayoría de valencianos, como se viene demostrando en todas las elecciones que se celebran en la Comunidad Valenciana.

    Yo no estuve en esa Fiesta, pero en el magnífico reportaje fotográfico que aparece en este blog, se observa que efectivamente la bandera catalana, era la única que había en la plaza.

    También se ve, que hubo baile de "danses", y no de "sardanas", por lo que yo entiendo que, serra grossa, ha pretendido que fuera la bandera catalana, la única qie presidiera una fiesta valenciana, mostrando su faceta política, de la que no quiero entrar en detalles.

    Este asunto, no debería dar mas de sí, puesto que simplemente se trata de ser demócrata o no, ya que, el mismo derecho tiene Serra Grossa, a poner la bandera que quiera en sus eventos, que cualquier otra persona lo critique, eso se llama democracia, y no la actitud de los cuatro amiguetes tertulianos habituales, que son los únicos que todavía le quedan a este blog.
    Por último, creo que, en este asunto, la actitud de Serra Grossa, ha sido deplorable y se podría decir que cínica, puesto que por lo visto, sin avisar a nadie, puso la bandera catalana en la presidencia del acto, cuando perfectamente, lo podía haber comunicado previamente a la hora de vender las entradas de asistencia al evento, yo le aconsejaría que, saliera del armario, y se declarara abiertamente como Asociación Catalana, para que los valladinos sepan a que atenerse.
    Saludos a todos, y espero no haber ofendido a nadie.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Este comentario es digno de un análisis antropológico.

      Elimina
    2. home, dius moltes coses, però no parles de lo boniques que són les fotos, de la faena que es curren els de la placeta ni de lo bé que ho passen la gent que va. Resulta que la única cosa important per a tu és un tros de tela, curiós com veus la vida, mante
      mira, les festes les prepara sempre algú, informa't a on vas o passa de tot. Jo en les festes ja sé que quan passe la provessó durà unes creus davant, que passarà el cristo, normal, com sempre,no cal que els organitzadors avisen, que ja ho sabem. Podria estar recremant-me, però m'agrada més escoltar la banda de música i vore els tratges de les festeres, què puc fer? escric a l'ajuntament queixant-me? pos no! cadaú mira les coses d'una manera i totes han de conviure, demòcrata. Jo no vaig a missa, però la provessó és una manera més d'eixir al carrer tota la gent i xarrar i relacionar-se, com la vaca o la nit de les paelles. Mira quantes coses que fan, pa triar de la parà, si en este poble hi ha de tot i molt! que bonicoooooo Hale, no t'enfades i ves a sopar, a dinar o a ballar i lleva't ixa actitud tan pessimista, home,
      Recordant com deia el bando fa anys, el que vullga agrair a la gent que desprès de tanta falsa polèmica encara continua fent coses al poble, que ho manifeste i li s'agraïrà

      Elimina
  14. Cuanta rasón tienes demócrata. Mira que no pedir permiso para colgar la bandera! Y no solo eso... cantaban en catalan! En catalan, que lo escuché yo que me asome al cantón de la iglesia.
    Mira ver si eso es descargo o no...
    Disen que incluso hisieron un castillo de esos con personas, se pusieron a adorar a Artur Mas y luego se comieron el gallo con "pan y tumaca"... a saber... Menuda secta!

    Tu imagínate que me presento alli, por curiosidad, y pam! me hasen una foto. Ya está el lio armado! Y claro, entonses dirian que si yo esto, que si mi marido lo otro... Una crus para mi familia!

    NO MOS FAREU CATALAAAAANS!
    ________________________________

    Fem algo productiu o què?

    ResponElimina
  15. Astó astó! MAI MOS FAREU CATALANS! i sino que liu pregunten a FERNANDET GINER!!

    ResponElimina
  16. Demòcrata!! Que la gent de Serra Grossa tenia que demanar permís per possar la bandera!
    Ara no ma quedat clar si a l'alcalde o a Serafin Castellano. !
    Que barbaritat.!

    ResponElimina
  17. Tens raó demócrata, abans aquest blog era un altra cosa. Tots comentant les entrades! Que si jo pense esto, que si jo aquello... vamos! un no parar! jajaja!

    ResponElimina
  18. Vull agrair, parafrasejant Visca Vallà, a la gent que, desprès de tanta falsa polèmica, encara continua fent coses al poble i pel poble, respectant i usant la llibertat, sense por, sense acritud.
    La festa de Sant Joan, l'Escola de dansa, i tantes altres iniciatives de Serra Grossa em fan sentir orgullosa de la meua gent.
    I aquest bloc també.

    ResponElimina
  19. hola, crec que la feina que hem fet en diferenciar català de valencia ara esta gent de Serra Grrossa ens vol fer creure que son lo mateix. No me pareix correcte ! Tindrem que fer triptics o xarles per fer vore que hi ha una gran diferencia entre catala i valencia.
    Gracies per donarme la oportunitat de opinar.

    ResponElimina
  20. Sí, han fet un gran esforç per diferenciar-lo... però mal fet.
    La prova està en que tu, que defens tant el valencià, has comés, així mirant per damunt, 15 errades ortogràfiques.

    Sí, han fet un gran esforç. El valencià és una llengua ben diferent del català, per això als sistemes operatius, als mòbils, a les tablets, a les pàgines web, sempre hi apareix l'opció de valencià o català. Per això no entenc res de res quan llig un llibre escrit en català, o quan em comunique amb algun amic Català...

    No sigues bajoca.
    Ací parlem valencià sí, però no cal tindre moltes llums per saber que el valencià és el català que es parla al País Valencià.

    I deixeu-ho ja, que quan més obriu la boca més feu el ridícul.

    ResponElimina
  21. Sí, parleu, parleu que quan més parleu més erreu!
    Perquè això de les "xarles" no sé a què es refereix el xicon, si a Charles d' Anglaterra o a qui. Jo normalment xarre i no xarle i si veig escrit Xerrar tampoc crec que siga motiu per no entendre's o dir que són llengües diferents. De tota manera "un del poble", el més important tu ja ho fas, i és comunicar-te en la teua llengua, el grau de correcció ja voràs tu quin estàs disposat a adquirir, tampoc crec que els purismes i la ortodòxia s'haja d'aplicar a totes les comunicacions com si fóra una apissonadora. Aleneu, la vida és més profunda i bonica que les batalletes en què ens agrada enganxar-nos!

    ResponElimina
  22. Sabeu que passa? Quin és el problema? Els catalans volen el que és d'ells, i el que no és també, i així ho han fet sempre. No vaig a discutir si el Català i el Valencià tenen el mateix origen, perquè és ridícul, per suposat que sí, el problema és que els catalans feren una normativa DISCRIMANT la parla valenciana i es passaren les paraules i construccions lèxiques de la nostra terra, literalment PEL CUL. Diuen que si els valencians fem castellanismes... us assegure que menys que els catalans, simplement, que com els diuen ells, són correctes!!! Cony!!
    Ni vull la repressió de Madrid, ni la de Barcelona, que per cert, gran nombre d'escriptors ha tingut al llarg de la seua història, sobre tot al segle d'Or, no com València, que no es menjà una merda (amb ironia, per supost...)

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.