dimecres, 20 de febrer del 2013

El dia 23 tots a Xàtiva a dir NO al macroabocador de Llanera i al Consorci!


Una vegada més diguem no al macroabocador de Llanera, no a l’augment de taxes i no al Consorci
La Plataforma No al Macroabocador ha organitzat una manifestació per al dissabte 23 de febrer i que començarà a les 17.30h a la plaça de l’Espanyoleto de Xàtiva. Des del col·lectiu animem la ciutadania a participar en aquest acte per defensar un model de gestió de residus públic i transparent enfront del model de gestió de fem poc sostenible del Consorci i del projecte de macroabocador de Llanera. A més de la nova taxa imposada pel Consorci, que ha multiplicat la despesa en les famílies sense millorar el servei, sinó que alimentarà un model caduc de fem de grans instal·lacions que té com a objectiu enriquir les empreses. Eixir al carrer és una manera de parar el genocidi que volen fer en les nostres comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, destruint els nostres paratges i l'entorn natural per acumular milions de metres cúbics de fem.

El projecte de Llanera, i contràriament al que diu el president del Consorci, el sr. Parra, és un projecte que encara no està aprovat i el fet de prendre els carrers de Xàtiva el proper 23 de febrer per la gent és una manera de manifestar i pressionar els que ens representen perquè defensen i garantisquen els nostres interessos i la nostra seguretat en lloc dels beneficis dels empresaris del fem.
Aquesta manifestació va més enllà dels residus i del macroabocador, també és una manera de fer protesta local complementària a les que es duran a terme en altres punts de l’Estat en contra de les retallades i la corrupció
La Plataforma No al Macroabocador vol un model sostenible i públic, amb instal·lacions petites i emplaçaments segurs que donen seguretat, servei i més llocs de treball.
No al macroabocador! No a la Gestió del Consorci!
Nosaltres hi anirem, per Vallada i la comarca. I tu?



1 comentari:

  1. Moltes gràcies per avisar-nos i fer-nos conscients de la necessitat d'eixir al carrer davant del tema. Qui estiga al poble que vaja a Xàtiva, jo aniré a la manifestació-marxa-protesta del 23F a València.
    Perquè renegar en els sopars del dissabte o en el cafenet simplement no servix de gran cosa, descarrega tensió, però hem de demostrar que som molta gent descontenta i no som "ambercocs en el pinyol dins", com diuen els vells
    Avant!!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.