dijous, 14 de febrer del 2013

L’Ombria, Cervesa d’Autor valladina

La millor conversa és aquella de la que no podem recordar res amb precisió, però que sense saber com, hi ha alguna cosa que ens acompanya i sens dubte, ens deixa una impressió general molt agradable.Ben Jonson



- Benvinguts al món de Cervesa L’Ombria -

De vegades les il·lusions es converteixen en projectes i aquests, omplin la nostra ment de noves il·lusions. I aquesta és la història de L’Ombria, un projecte que va nàixer fa tres anys al nostre poble i amb el que el temps, els continus esforços, la constant perseverança i la gran implicació de dos joves emprenedors, l’ha fet possible. Avui el projecte L’Ombria veu la llum, i aprofitem la possibilitat tecnològica que ens ofereix aquest bloc com una eina de difusió per presentar-nos i donar-la a conèixer.

Som +Eduardo Gandia  i +Ovidio Mascarell Castells . Junts, després de tres anys d’investigació, ens hem endinsat en el món cerveser, amb la intenció de fabricar un producte autòcton i natural que nasca del nostre poble i que faça homenatge a la meravellosa població que tenim i als indrets del seus paratges, on qualsevol ciutadà puga gaudir degustant aquesta cervesa d'autor, tant al casc urbà (restaurants i bars del terreny), com a la natura (que encapçala el fantàstic paratge de les nostres ermites).

Vivim al poble i som del poble. Per aquest fet, volem agrair els missatges d’ànim i els recolzaments emocionals, el cara a cara que ens ha arribat al llarg d’aquest temps, però també i en aquest punt, l’aposta i positiva acollida dels bars, establiments i veïns de la nostra localitat. Cadascuna d’aquestes opinions ha suposat una dosi d’ànim i impuls en la nostra trajectòria emprenedora, que com no, també ha comptat amb entrebancs. Gràcies de nou per la vostra actitud i alhora, per traçar el camí de L’Ombria amb les vostres positives apreciacions i judicis sobre el seu tast. Així mateix, animem a aquelles persones que a hores d’ara no l’han poguda degustar, a fer-ho i, com no, a opinar.

I com no podia prendre diferent consideració, un producte valladí havia de difondre’s en primer lloc, a Vallada. Aprofitem per informar-vos que, de moment, teniu a a la vostra disposició dos varietats diferents de cervesa L’Ombria (L'Ombria Blat i L'Ombria IPA), tot i que l’abast d’aquest projecte no s’acaba ací, L'Ombria Red eixirà més endavant, i tenim en ment noves il·lusions i sorpreses per a què aquest cervesa seguisca captivant tant a aquells que ja l'han provat, com a la gent que encara no ha tingut l'oportunitat.


La nostra cervesa és artesanal, i per això, l’ informació que us proporcionem no pot centrar-se en el resultat final. El procés d’elaboració es duu a terme de forma acurada, amb maltes seleccionades degudament al cap de molt de temps de proves i d'investigació, igual que els llúpols, l’origen dels quals (uns països o altres) depèn del tipus de fabricació d’un o altre tipus de cervesa.

I ara que ja sabeu un poc més de la seua història, que compartiu amb ella el lloc de naixement, el seu entorn i la seua gent, … podeu tenir un encontre amb L’Ombria al Restaurant Sàez, Bar de Ximo, Bar els Molinets, La Sal del Romer, Restaurant de l'Ermita, Pub Boro´s i Pub Glaçò. Aprofitem per informar que la difusió està en vies d’expansió, pel que les visites a nous establiments tindran lloc en breu.

Si voleu tenir més informació (característiques d’elaboració, propostes de maridatge, recomanacions per al tast,..) podeu visitar el nostre bloc o la nostra pàgina de Facebook, on trobareu noticies de cates, nous llocs de venda i altres novetats.

4 comentaris:

  1. Bona iniciativa. La vaig provar l'altre dia al Glacó. Estava prou bona, un sabor diferent. El que em va pareixer és molt, molt cara: 3,50€. Amb eixe preu, pense que la gent la provarà per curiositat, i poc més, perquè l'assunt no està per tirar coets.

    ResponElimina
  2. és una cervessa artesanal. Em pareix que és molt més car pagar 4€ per un xorro de ginebra industrial , dos trossos de gel i coca cola o tònica.

    ResponElimina
  3. Toni jo vaig escoltar una xarla dels elaboradors de la socarrada i es el mateix tipus de cervesa bona , artesanal i cara.
    El que pasa es que ells varen saber estar en el moment just i lloc exacte, com per exemple en el castell de Xativa en la fira i una reunio de empresaris on varen captar l'atenció de un Business Angels per a promocionar-se i financiar-se.
    Una cosa que me'n recorde molt que varen dir, ës que la seua cervesa no era com la Mahon o San miguel on ells no poden competir, ells fan una cervesa de restaurant per a un moment especial. I " que no es van sentir recotzats pels negocis locals " .Jo pel que veig, en Vallada ja la puc trobar a tots llocs, i no l'he tastada encara per que la desconeixia i no sóc molt de bar per la meua situació econòmica però faré un esforç i la tastaré.M'agrada veure que en Vallada hi ha gent emprenedora. Anim Eduard i Ovidi.

    ResponElimina
  4. Enhorabona a Eduard i Ovidi per la iniciativa. Us desitge l'èxit que mereix un bon producte.
    Jo l'he tastat i està boníssima. La meua preferida, la IPA! I molt xula l'etiqueta, encara que per a les persones curtes de vista costa llegir (per vore l'adresa i el telèfon vaig haver d'utilitzar una lupa).
    Coincidixc amb Manolo G., preferixc beure'm una cervesa bona en una bona ocasió, que a més a més és saludable, que 4 ó 5 que no em diuen res i no em senten bé.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.