dijous, 30 d’agost del 2012

Un rebentó per on s'està perdent molta aigua potable.

A la nostra secció de Patrulla Valladina, fa uns dies que s'ha denunciat un rebentó d'una tuberia en el sector industrial nº5. Un rebentó per el que fa més de 20 dies que està perdent-se aigua.
No estem per a tirar aigua.
Vol fer el favor la nova empresa d'aigües potables de fer-se càrrec d'aquest problema?
Gràcies.




Aprofitem per animar a totes i a tots a fer ús de l'apartat Patrulla Valladina per fer públiques les denúncies i desperfectes del nostre poble.

2 comentaris:

  1. A part dels rebentons, el dipòsit d'aigua potable ha estat evacuant durant totes les festes milers de metres cúbics a la Saladella. Açò crec que es deu ha que no disposen de cap sistema automatitzat que li indique a la bomba del pou que pare d'enviar-li aigua. Per tant, quan els dipòsits estan plens, l'aigua que sobra va a parar al barranc!!! (Aigua potable estem parlant).

    Si m'equivoque que algú ho diga.

    Eduardo

    ResponElimina
  2. Es una pena no poder utilitzar tota aquesta aigua ja perduda. Crec que un sistema automatitzat seria complicat per saber quan es vol que es tiri aigua durant molta estona i quan no...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.