dimarts, 7 d’agost del 2012

Fem Poble: una idea per a construir entre totes


Fem Poble és una proposta que vol recollir les històries, la memòria, la cultura popular, la tradició oral, etc. del nostre poble, de Vallada.

Aquest projecte pretén que tots i totes participem en la recuperació i construcció de la història del nostre poble: realitzant investigacions, creant grups de treball, narrant històries de la vida...

Pensem que  totes i tots tenim coses a dir i per això, busca la major participació de totes les persones del poble. En eixe sentit, està obert a totes les propostes, ja que és un projecte obert i encara no està definit. Pensem que la millor manera és anar forjant-lo amb les propostes i la participació de valladins i valladines, joves i grans.

Per tot això, per compartir idees i començar a caminar, volem convidar-vos a l’ assemblea oberta que tindrà lloc el DIJOUS 16 D’AGOST a les 20h al CENTRE CULTURAL JUVENIL (lloc provisional). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.