Cercar en aquest blog

dimarts, 7 d’agost de 2012

Escòcia i el Festival d'Edimburg

Aquest estiu Iniciatives Culturals torna a anar a Escòcia per veure el Festival d'Edimburg. Descobrirem la capital escocesa en el seu millor estat, en plena ebullició dels festivals que omplin teatres, auditoris, places i carrers des de 1947. Passejarem per la històrica Milla Reial, pel casc antic i pels seus estrets carrerons, visitarem el castell i el Palau de Holyroodhouse. A Glasgow coneixerem l'obra de Mackintosh i el Museu de les Religions de Sant Mungo, ubicat junt a la necròpolis i l'ùnica catedral medieval que no va ser destruïda a Escòcia durant la reforma protestant. També visitarem el Llac Lochmon i Stirling, el poble on va tenir lloc la famosa batalla de Breaveheart, i per ultim creuarem el Fiord del Clyde per anar a la més gran de les seues illes, Arran, la perla d'Escòcia. 


De diumenge 19 a diumenge 26 d'agost
El preu de 895€ inlcou billet de vol amb taxes incloses, transfer en bus, 6 nits d'hotel 3* MP, bus, guia i assegurança. 
Més informació en www.iniciativesculturals.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.