dissabte, 13 de juny del 2009

Esport i ganes de superació

Vos remitim un video que ha sigut publicat al blog del Centre Excursionista de Vallada i que resulta molt interesant pels valors de superació i ànims per disfrutar de la vida, de l'esport i de la bona música (OXES)
No te desperdici:

4 comentaris:

  1. Ja, un video molt xulo i la música també.
    Aquest any vaig estar fent fotos al marató de València i vaig fotografiar a uno de estos: http://www.flickr.com/photos/fotoasbirlaor/3300800961/in/set-72157602266412831/

    ResponElimina
  2. Aprofite per a dir com he fet al blog del centre excursionista que el preestrenament del documental complet es farà el proper día 25 a les 19:00 a la Facultat de Filología de Blasco Ibáñez. En aquest link trobareu tota la informació i el trailes.http://www.uv.es/~brizuela/utopia.htm

    ResponElimina
  3. TODA UNA LECCION.

    Viendo estas imagenes valoramos lo que tenemos y lo que podemos hacer.

    Al mismo tiempo hay que intentar eliminar todos las barreras que hay actualmente en la sociedad para que estas personas se sientan integradas en ella, como antes de sufrir los accidentes, y pensar que ha nosotros tambien nos puede ocurrir.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.