divendres, 8 de maig del 2009

La Casa de la Por, realment dona POR...

Hola bon dia a tots!

Ja fa anys que hi ha molta gent que reclama espais per a la gent jove, per a fer activitats culturals en unes instalacions que tinguen serveis per tal de cobrir les necesitats del que es fa, espais per a la gent que no li agrada el futbol, ni les motos...
Tots sabem que el poble cada vegada te menys volum de gent jove i amb menys poder adquisitiu degut a la monopolització del sector del moble, i per tant uns baixos ingresos.
La solució és que es cree un consell de joves i un casal de la joventut TOT EQUIPAT! (no com la cas de la por que està buida i fa por)

Els amics de la cultura som els grans abandonats per part de l'Ajuntament!

4 comentaris:

  1. Als que els agraden les motos, tampoc tenen el seu espai public.

    ResponElimina
  2. Tal vegada la persona vol fer referència al circuït de quads, vallat i amb una caseta de madera, que l'Ajuntament va construir...

    ResponElimina
  3. Crec que esteu en lo cert, no hi ha moltes iniciatives interesants per als jovens en el nostre poble. Deuriem de fer algo...

    ResponElimina
  4. A Vallada no s´ha fet cap iniciativa, des de que jo estic al món que mire pel bé de la joventut.
    Començant per l´escola d´estiu, que els últims anys s´ha emplaçat a la casa de la por....com ja s´ha dit, fa por, ja que més que un lloc d´esplai, lúdic i de diversió, l´escola d´estiu de Vallada pareix un camp de refugiats on es deixen xiquets per falta d´alternatives.

    A molts pobles, l´oferta é molt més atraient. Està clar que tot deu tindre un preu, i que la calitat es deu pagar, però, en les nostres mans està exigir un lloc on els més menuts puguen estar agust, disfrutar i poder jugar sense estar darrere de quatre parets, amuntonats i sense opcions a res.
    En quan a un casal juvenil....seria meravellós...però, sempre i quan hi haguera algú capaç de mirar per a i per la joventut vallaina...sense tindre cap preu polític.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.