diumenge, 18 d’agost del 2013

Menú Giners per a festes

GINERSRESTAURANT-CAFETERIA “LA TORRE”C/ Mig,22 VALLADA. 


Reserves : Tel. 669.640.740

www.giners.com





MENÚ 18-08-2012


Entrants

Tostes de pa amb tomata
Amanida de fruits secs, cruixent de "bacon" i vinagreta
Calamars a la romana amb ensaladilla de tonyina

Principal

Taco de solomillo de vedella amb creïlles i salsa de boletus / Lluç en salsa

Postres

Pastís o macidonia de fruita

Café o infusió

Preu : 15 € iva inclós

Inclosa 1 beguda: 1/3 cervesa, refresc ó copa de vi de la casa.

MENÚ 19-08-2012

Entrants

Tostes de pa amb tomata
Amanida especial ó “Salpicó”
Popieta de peix amb salsa mary

Principal

Trinxat de llomello farcit amb salsa

Postres

Pastís o macidonia de fruita
Café o infusió


Preu : 13 € iva inclós

Dies del 21 al 31 d' Agost de 2013

(Nit)
SOPAR A LA CARTA

Ò

MENÚ DEGUSTACIÓ


-Degustació de 5 propostes
-Postre.
-Café o infusió.

Precio : 13 € iva inclòs

Nota: Beguda no inclosa

MENÚ JOVE

(Reserva previa)

-Proposta de 3 entrants.
-Entrepa Giners.


Precio : 8 € iva inclòs

Nota: Beguda no inclosa

2 comentaris:

  1. Giners per que satures la pagina de vallada city es veu que el penses que anira mes gent . vallada city a perdut molta credibilitat al anunciar tant de lloc per a menjar.

    ResponElimina
  2. Xe que fas, en aquest blog publica qui vol i el que vol.
    No sabem a quina credibilitat et refereixes... explica't be.

    També és cert que Giners deuria respectar les normes d'estil: Escriure en un tamany de lletra correcte i no ficant tant de menú en tres entrades diferents, sinó fer-ho tot en la mateixa entrada. També no ha posat cap títol a les entrades i no ha etiquetat res.

    Al restaurant Sáez també li va costar però hara fa unes entrades molt correctes.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.