Cercar en aquest blog

divendres, 16 d’agost de 2013

SOPAR DE GALA AL SÀEZ


SOPAR DE GALA AL SÀEZ 

DETALL DEL XEF
SOPA DE CARLOTA, REDUCCIÓ D’AQUESTA I AIGUA AMB GAS
CARPACCIO DE SOLOMILLO DE VEDELLA AMB VIRUTES DE PARMESÀ, VINAGRETA DE CITRICS I RÚCULA
TOSTA DE PA DE FRUITS SECS AMB EL NOSTRE MICUIT DE FOIE, MELMELADA DE FLOR DEL TARONGER I CARAMEL MOSCATELL
ARRÓS MELÒS DE XIPIRONS AMB ESPÀRRECS VERDS
GAMBA RALLADA A LA PLANXA (3 PER PAX)
CORDER A BAIXA TEMPERATURA, EL SEU SUC I PURE DE CREILLA
LACTIC: POSTRE DEL CELLER DE CAN ROCA
TORRADA D’ORXATA AMB GELAT DE DOLÇ DE LLET I POLS D’AMETLA


AQUEST MENÚ CONTARA AMB LA PRESENCIA DE MARC MAÑOSA, CAP DE CUINA DURANT UN ANY AL RESTAURANT NERUA DEL GUGGENHEIM I MUGARITZ ENTRE ALTRES

EL PREU DEL MENÚ SÓN 20 EUROS.  NO INLOU BEGUDA.
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.