SOPAR DE GALA AL SÀEZ
• DETALL DEL XEF
• SOPA DE CARLOTA, REDUCCIÓ D’AQUESTA I AIGUA AMB GAS
• CARPACCIO DE SOLOMILLO DE VEDELLA AMB VIRUTES DE PARMESÀ, VINAGRETA DE CITRICS I RÚCULA
• TOSTA DE PA DE FRUITS SECS AMB EL NOSTRE MICUIT DE FOIE, MELMELADA DE FLOR DEL TARONGER I CARAMEL MOSCATELL
• ARRÓS MELÒS DE XIPIRONS AMB ESPÀRRECS VERDS
• GAMBA RALLADA A LA PLANXA (3 PER PAX)
• CORDER A BAIXA TEMPERATURA, EL SEU SUC I PURE DE CREILLA
• LACTIC: POSTRE DEL CELLER DE CAN ROCA
• TORRADA D’ORXATA AMB GELAT DE DOLÇ DE LLET I POLS D’AMETLA
AQUEST MENÚ CONTARA AMB LA PRESENCIA DE MARC MAÑOSA, CAP DE CUINA DURANT UN ANY AL RESTAURANT NERUA DEL GUGGENHEIM I MUGARITZ ENTRE ALTRES
EL PREU DEL MENÚ SÓN 20 EUROS. NO INLOU BEGUDA.
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.