dilluns, 7 de gener del 2013

CONVOCATÒRIA PLÉ EXTRAORDINARI DEL 08 DE GENER DEL 2013

El Grup Socialista a l'Ajuntament de Vallada vòl informar a la població de la convocatòria de Plé Extraordinari a celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament el proper dimarts 08/01/2013, a les 10:30 hores.

L'ordre del dia que ens ha remés l'Alcalde és el següent:

1- APROBACIÓN SI PROCEDE DEL ACTA DE LA SESIÓN ANTERIOR DEL DÍA 26/12/2012
2 – DAR CUENTA DE LA SENTENCIA Nº 630 DE LA SECCIÓN QUINTA DE LA SALA DE LO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE LA COMUNIDAD VALENCIANA, RECAÍDA EN EL RECURSO DE APELACIÓN Nº 250/2011.
3 – INFORME JURÍDICO QUE SE EMITE EN RELACIÓN CON LA SENTENCIA Nº 630 DE FECHA 30 DE NOVIEMBRE DE 2012, DICTADA POR EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE LA COMUNIDAD VALENCIANA, SALA DE LO CONTENCIOSO, SECCIÓN QUINTA.

11 comentaris:

  1. ple de persones que no serveixen per a res , cal dir que he fet un resum.

    ResponElimina
  2. Noi: "Mientras haya quien crea que los problemas no los hemos de resolver por ellos mismos, delante de ellos mismos, , sino que su solución depende de los otros, el ser humano no hará nunca nada.
    Resumint, qué aportes tú per resoldre problemes?

    ResponElimina
  3. les cabres es cabrejen16 de gener del 2013, a les 14:28

    Lo que està clar és que en el ple hi havia gent que els únics problemes que vol resoldre son els que puguen tindre ells o els seus familiars. Els demés problemes del poble els la bufen.

    Son els que porten anys governant este poble i l'han portat a la misèria actual. Misèria en tots els sentits.

    Si eixos son els que mos han de resoldre els problemes anem aviats. Lo únic que han fet en molts anys ha sigut crear-mos més problemes, problemes de on no hi havien, ademés de un deute que no el pagaran ni els nostres fills, gràcies a la seua incompetència.

    Això si, no en voràs a cap d'ells en la misèria, com molts del poble, i si cal contrataran en l'ajuntament als seus familiars. Com ja venen fent. Pagantlos dels nostres impostos, clar.

    Deuriem de empadronar-mos tots en un altre poble. I que pagara la deuda que han creat la mare que els va...

    I no se'ls cau la cara de vergonya i tenen ous d'ixir en les provessons... Açò s'haurà d'acabar.

    No?

    ResponElimina
  4. Molt ben dit Xiqueta;
    En este blog a la gent li agrada mosegar al coll a la mínima (tant uns com altres) pero alhora de la veritat ningú arrima el muscle.
    Segur que el ple, mes que ple, estava buit, buit de gent que no fora del Ajuntament, clar.
    El poble el fem la gent del poble i tinguem el que ens mereisquem.

    ResponElimina
  5. De veritat no hi ha un acta o un resum del que va passar al ple? Estic més que farta i ja no sé què pensar
    les cabres, i les persones, mos cabregem i no sabem paca on pegar a fugir, potser tens raó "lescabresescabregen", però mire a altres pobles i no sé on ens podríem empadronar, estic dubtant entre el Rus i la Rita
    Què m'aconselleu?????????????

    ResponElimina
  6. No se paca on pegarem, però hasta en els pobles de la Rita o del Rus la gent no deu ni la mitat que deuen els vallains.

    En lo de la gent del ple evidentment em referia als que han governat este poble durant molts (massa) anys, no a la dona i el seu equipo que van intentar fer algo diferent l'any passat (i per això la van tirar)

    El resto dels que estaven en el ple, pues lo que he dit antes. I si no a los hechos me remito: el poble està fet merda, el poble dona vergonya, el poble esta endeutat... i la culpa es seua, no dels vallains.

    I pareix que encara no saben que quan ixen a les provessons (o a lo que siga) la gent es tapa el nas quan els veu. A mi em donen aixó que es diu "verguenza ajena". Ah, i També es tapen els nas els seus, els que els van votar, perque la majoria els van votar esperant una molleta de pa (que no ha arribat ni arribará).

    Ai redeu...

    ResponElimina
  7. Què aporte jo? Doncs per primera no votar als que ens han dut a aquesta situació. Per segon sempre que puc fer algo de profit per al meu poble (Vallada) encara que en aquest poble és cosa difícil ja que si no eres dels seus a tota bona proposta et diran que no, així com vols que s´ajude a millorar aquest poble? I a més a més, quan algú bo entra en l´ajuntament enseguida es fan "xanxullos" per fer-la fora, doncs si no és pot entrar a dintre del merder per netejar el que els altres han embrutat, perque la gent vota als que no deixen que es puga solucionar res i els amteixos que no fan res per solucionar-ho.

    Ja t´ha quedat un poc més clar xiqueta??

    ResponElimina
  8. Home Noi, dic jo que al Ple estarien els que tu dius, clar, però també els altres, no? Ixos dic jo que serviran per a algo, encara que siga per a informar (com van a fer) del que es va dir en el ple.

    Una altra cosa és que puguen fer algo, que ja és més difícil.

    ResponElimina
  9. Noi, estem més d'acord del que penses, el meu comentari anterior (el text no és meu) venia a compte del teu, tan desqualificador per a tothom, i tots no son iguals, en alguns casos, als alts nivells sobretot, semblants, però no iguals.
    T'agraisc que votes, a qui cregues, però que ho faces és molt important, un greu problema actual és la poca participació política dels joves diguem-ne d'esquerres, hi ha com una "moda" de considerar-se molt alternatiu si no vota. La dreta no falla MAI a cap votació! i aixina ens va.
    La qüestió de fer coses al poble sempre ha comptat amb la negativa municipal si no eres de "la corda", però és precís comptar amb ells? no es poden fer coses amb la llibertat que dona no dependre de ningú?

    ResponElimina
  10. Xiqueta Tireta, acabes de dir algo molt important: De veres es necesari dependre d'algú per a fer alguna cosa en este poble? Efectivament, NO.
    La llibertat que dóna no dependre de ningú per a fer algo és molt d'agrair i més enriquidora quan ja ho has fet.
    El tir pot eixir-los per la culata quan la gent veu que s'ha organitzat alguna activitat, exposicio, xarrada, concurs, concert, sense l'ajuda (o autoritzacio) de SSMM Vicente Perales.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.