divendres, 25 de gener del 2013

Manen, i no s'enteren de res?

1.- El Grup Municipal Socialista no ha mentit mai. El que hem dit i mantenim és que el PP, en els Plens del 19 de juny i 31 de juliol de 2012, VA VOTAR A FAVOR de resoldre el contracte de Valpark amb la UTE Ferrovial-Guerola, indemnitzant a les empreses amb 1.450.000 € i perdonant-los 3.310.058,24 € per unes obres de millora que l’empresa  mai no va executar. Ha quedat demostrat que el pagament d’eixos diners era indegut i per això ara l’Ajuntament els ha de reclamar a l’empresa.

2.- Els regidors del Grup Socialista van ser cessats pel senyor Perales el 5 de març. El pagament indegut dels 3.310.058,24 € de les obres de millora el demana l’empresa el 28 de març per registre d’entrada de l’Ajuntament i l’Equip de Govern (PP-Perales) ho envia al Ministeri d’Hisenda en el mes d’abril. Si el PP ja governava amb Perales quan es demanen els diners i es paguen, ¿com diu el PP que no eren coneixedors d’això?, ¿a què es dedicaven?

3.- Els  socialistes hem votat en contra de la indemnització del 1.450.000 €, demanant que es recorreguera contra la sentència en la qual s’emparava l’Equip de Govern.

4.- Els Socialistes hem demanat reiteradament, que ja que les millores s’havien pagat, era necessari reclamar que es feren les obres.

5.- Els socialistes hem denunciat al Ministeri d’Hisenda el pagament de la factura del 1.450.000 €, que entenem injusta i possiblement il·legal.

6.- Els socialistes hem posat una demanda davant el Jujat contenciós administratiu nº 6 de València (P.O. 644/2012) per reclamar tots els diners pagats indegudament.

7.- I què passa si l’empresa no torna els diners? Algú els haurà de pagar.

No som els socialistes els qui hem creat esta situació tan greu. Qui ha estat governant durant 24 anys deixant completament arruïnat el poble? Evidentment no són els socialistes.

Tot açò ho sabia el PP. Per tant, cal que deixen de confondre el poble. El PP  és capaç de tragar-se “sapos y culebras” a fi de continuar “manant”, això sí, SENSE SABER NI ENTERAR-SE DE RES...

El PP ha de  reconéixer la seua incapacitat. No s’atrevixen a assumir el govern i enfrontar-se a la situació tan dramàtica que ells han creat. Que no s’amaguen darrere de Perales i que donen la cara i tinguen un poc de vergonya, si els en queda.

Ara entenem en què consistia el pacte pro natura (Perales-PP) que ells volien: unir-se una altra volta per acabar de rematar i afonar el poble.

I, com els ha dit la senyora De Cospedal, “cada palo que aguante su vela”.

                                                                                                            Vallada, gener del 2013


10 comentaris:

  1. Me pereix molbe l"aclaracio. Endavant.

    ResponElimina
  2. Si tingueren que NO tenen dignitat ni vergonya. Dimitirien.

    Endavant Ma Jose

    ResponElimina
  3. Hoy he visto pintadas en contra del alcalde !!! que poca verguenza, en lo que està haciendo por el pueblo y lo estan insultando.

    No me lo explico !

    ResponElimina
  4. pintades? a on? Però què posaven?
    espere que tinguen ocurrència i siguen artístiques
    Això d'embrutar està molt lleig,però, clar, alguna cosa hauran de fer, no??
    Creativitat i les coses clares!!

    ResponElimina
  5. Les pintades estan en el cami del moli cremat. Ara be, com van en contra del sr. Alcalde ah! Perdo, de perales, segurament aura enviat als seus trevalladors que pagem tots a eliminar les pintades.

    Salut.

    ResponElimina
  6. Este mati anant al camp he passat per vore les pintades i ja no estaven . Liu he preguntat a una dona que estava passejant i me diu que un funcionari de l'ajuntament les ha llevat. Ara pregunte jo ! I les pintades que hi han en el pont de la A-35 que esta prop de Boquella, per que no se lleven en la mateixa rapidessa que les d'ahir? Que com no fan referència al Sr. doncs no cal llevar-les !

    Crec que es poc ètic per part de l'Ajuntament tindre aquelles pintades.

    Gràcies

    ResponElimina
  7. quina pena, mos quedarem sense saber què posava en les pintades
    xàaaa, feu fotos, home!

    ResponElimina
  8. BOn dia!
    Com veig que els pobres que estan en l'"equipo de gobierno" tenen dificultats per enterar-se, m'ha paregut que els interessaria la convocatòria d'ajudes de la Generalitat Valenciana per a fomentar el valencià, sobre tot en un poble on parlem valencià des de...
    Ací va l'enllaç:

    http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos;jsessionid=V2JlRQ3FVB2MHJyFbnWmzKQKWnVDv1dnNNTW7txphyTLlpBWpGGr!-1805099935!1360050085398?id_proc=2733

    Espere que siga de gran utilitat, que la intenció i els recursos de la Generalitat siguen per al bé del poble
    Desprès que no diguen que no s'han enterat, que costa ben poc escriure els paperets, els senyals i els bans en la llengua que ens van ensenyar els nostres pares, uelos, i rebesuelos!!

    ResponElimina
  9. Abans d'eixes coses s'encarregava l'ADL. Ara qui s'enterarà de le convocatories? I sobre tot, qui farà que la gent s'entere de les convocatories? L'alcalde?

    ResponElimina
  10. No, l'alcalde no crec sera una que tenen per allí !

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.