dimarts, 22 de gener del 2013

Convocatòria taula redona: El negoci del fem, no el paguem

Des de l'Agrupació Socialista de Vallada vos informem de la convocatòria de la taula redona El negoci del fem, no el paguem, sobre la gestió del fem a la comarca i la creació d'una nova taxa de fem que ja hem començat a pagar els ciutadans, que es realitzarà este dimecres 23 de febrer, a les 20 hores, a la Casa de la cultura de Xàtiva, convocada per la Plataforma comarcal la Costera-la Canal en defensa dels serveis públics. Ací podeu trobar més informació de la convocatòria de l'acte. Se centrarà en el cas de Xàtiva però la situació és la mateixa per a tota la comarca i, per tant, la informació i les explicacions que es donen són igualment vàlides per a tots els pobles.

Nosaltres hi enviarem algun representant i vos animem que hi assistiu i vos informeu bé de la situació actual i de les possibles mesures de protesta i mobilització que es duran a terme. Vos n'adjuntem el cartell de la convocatòria (podeu punxar-hi damunt per fer-lo mes gran i visualitzar-lo millor).


2 comentaris:

  1. I dic jo ! Per què no fa ni una reunió l"ajuntament sobre la questió del fem?

    ResponElimina
  2. L'ajuntament, informar?
    No he vist cap reunió, només paperets per baix la porta, en castellà, com si estaguérem en Valla-dolid
    Però, mira, Paco M., ací tens un video sobre el tema de les privatitzacions que dóna una idea de com van algunes coses hui en dia
    A mi m'agrada perquè s'entén de categoria

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=biT1jZCYZxU

    Mireu-lo i ja em direu si no està clar i ras

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.