dijous, 13 de maig del 2010

Opinió sobre el pont de la Font d'Espanya

Hola a tots;
M'han dit que van a ampliar també el pont que puja a La Font d'Espanya.
M'agradaria saber quina necesitat te aquest pont de ser ampliat, quan per ahí no te que passar cap camió ni res semblant. Com a molt podrien canviar-li les baranes i asear-lo un poc, però res més...
Opine que els diners eixos es podrien gastar en alguna cosa més profitosa.

Salutacions a tots.

8 comentaris:

  1. Hem sembla que tens molta raó!!
    La mitat de quitrà que van a necesitar en eixa reforma podrien ultilitzar-la per reasfaltar la mitat de carrers del poble. Un eixemple hi ha un clot bestial en el cantó de San bertomeu en Sant Ramón. Al costat del BANCAIXA.
    Eixe clot es vergonyós peró no passa res. Adeu

    ResponElimina
  2. jo crec que el pont no es molt necessari, el que crec és que s'estan construint casas per el pitillo i segurament necesiten un millor accés.
    no vos pareix?.

    Signa
    d'un valladí que per motius de feina no viu a Vallada

    ResponElimina
  3. El pont està fet una vergonya! A mi em pareix bé que el reformen.
    Un salut

    ResponElimina
  4. El pont necessita una reforma des de fa molt de temps.No cal ampliar-lo,ni esfaltar-lo, ni posar-li baranes d'acer inoxidable,ni floretes tropicals pels costats, nomes cal que l'acondicionen per millorar l'acces DELS VIANATS PRINCIPALMENT!!! i per evitar accidents indesijats amb els vehicles de motor!

    ResponElimina
  5. ... no serà que algú tindrà que accedir en un futur pròxim a la seua nova mansió?...

    ResponElimina
  6. Jo crec que el motiu de la reforma és la casa que metres més amunt i a mà dreta està construint-se. Per tant, una vegada més, tot el poble ha de pagar unes millores que beneficien principalment sempre a la mateixa família. Ja està bé de pensar que és necessàri!

    ResponElimina
  7. La veritat es que aquest pont no té falta d'una ampliació, si d'una petita reforma que tant sols canviant les baranes quedaría perfecte. Es un perill que durant anys hagen estat eixes baranes, si es que es poden dir baranes.
    Una vegada més van a gastar-se una milionada innecesàriament.

    ResponElimina
  8. Buenas tardes.
    Me presento. Soy una valladina de 29 años que vive en Barcelona. El otro dia vi lo que pretendia el ayuntamiento de " mejorar el puente del camino de La Font de España y me parece que se esta burlando del pueblo, por que creo igual que el anonimo de antes que dice que en tan salo caviar las barandillas seria suficiente. ahora bien!!! todos sabemos los inmuebles que hay por esa zona y a quien pertenecen tanto a media camino como al final del camino.
    Me parece que hay otras prioridades en el pueblo, que no arreglar el puente que no tiene tanta falta.

    Grácias.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.