dissabte, 28 de novembre del 2009

Taller d'Ocupació "Vallada Turístic III"

“L´Ajuntament de Vallada va a posar en marxa el Taller d´Ocupació “Vallada Turístic III”. Els interessats en prendre part en la selecció per a les places d´alumnes, hauran d´estar inscrits en el Servef en la categoría de Taller d´Ocupació. Les persones q no estiguen inscrites, ho hauran de fer de forma urgent perquè la setmana q ve es repartiran les cartes”.

“Les bases per a selecció de personal directiu, docent i de suport del Taller d´Ocupació “Vallada Turístic III” estan penjades en la web www.vallada.es. El plaç de presentació d´instàncies serà des del 28 de novembre fins a l´1 de desembre, en el registre de l´Ajuntament de Vallada”.


Moltes gràcies.

MARIA BOLUDA (AEDL Ayto. Vallada)

5 comentaris:

  1. Esperem que aquest any, tota la gent que hi treballe, tinga els estudis necesaris i que, al menys, es cride per entrevistar a la gent que tinga estudis de turisme, encara que després entre qui entre...

    ResponElimina
  2. Vaja un poc mes i no doneu plaç per inscrures, que poca vengonya. Estos de l'Ajuntament només donat facilitats per a la gent del poble.

    ResponElimina
  3. Ha sorgit (de nou) un taller d'ocupació "Vallada Turístic III", i de sobte pense que açó està molt bé perqué dona la coincidència que tinc estudis, experiència al sector, cursos mil sobre la matèria en qüestió, sobre didàctica i...estic al paro.
    Obric ràpidament el document, sols tinc 2 dies per a inscriure'm i per a saber quins són els llocs ofertats...SORPRESA! es necessiten monitors de jardineria, carpinteria i mamposteria! per a mi és inevitable pensar que te que vore açó amb el turisme!, l'any passat almenys els monitors que es precisaven eren de Turisme Rural i Animació Turística, encara que dubte molt de les enseynances que estiguen rebent al respecte d'aquestes matèries, que a la formació reglada corresponen a Cicles Formatius de Grau Superior. Així que com és sol dir "mi gozo en un pozo", en una altra ocasió serà...
    Açí vos deixe la definició de Turisme segons la Organització Mundial del Turisme, per si de cas trobeu alguna relació amb la mamposteria, jardineria i carpinteria.
    "Conjunt d'activitats de producció i consum a les que donen lloc determinats desplaçaments seguits almenys d'una nit fora del domicili habitual siguent motiu del viatge l'oci, els negocis, la salud o la participació a una reunió profesional, deportiva o religiosa".
    Ahí queda.

    ResponElimina
  4. Em pareix una poca vergonya. L'ajuntament com a "pare del poble" amb antel.lació ha d'avisar als ciutadans perquè pugen fer les gestions necesaries. Fulles informatives, cartells... Em fa l'impressió que els partidaris dels gobernants ja farà temps que hauran començat a fer gestions. Jo me assabentat d'acò per una fulla de la opossició, per cert massa tard. Una altra vegada serà.
    Gràcies ajuntament per avisar.

    ResponElimina
  5. RESPECTE AL TALLER D'OCUPACIO QUE VOLEU QUE VOS DIGUA? HO DIFINIRIA AMB 4 PARAULES ( ES UNA POCA VERGONYA). ELS FILTRES SON IMPRESIONANTS. SEGONS QUI ERES TINDRÀS SORT O NO. ME PAREIX MOLT MAL PER PART DELS GOVERNANTS QUE AQUEST POBLE AMB TANT D'ATUR DE GENT DE VALLADA, A FAMILIES EN EL DOS EN L'ATUR TENINT FILLS I QUE AGAFEM COM A PREFERENT A CINC XIQUES BULGARES. PER SUPOST NO TINC RES ENCONTRA CONTRA ELS BULGARS, SINÓ TOT ALREVES ELS ADMIRE PER EL QUE FAN. RES MÉS QUE DIR. HO ERES DEL REGIM O LA TENS MOLT CLARA.
    ADEU I FINS L'ALTRA...
    D'UN VALLADÍ QUE VIU AL SUD DE CATALUNYA

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.